Σημαντική ετήσια ανάπτυξη της αγοράς στοιχήματος προβλέπει ερευνητική εταιρεία

Η αγορά του στοιχήματος σε παγκόσμια κλίμακα βρίσκεται στην καλύτερη περίοδό της, λόγω της τεράστιας εξάπλωσης που επιτρέπουν οι τεχνολογικές εξελίξεις και, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, η ανάπτυξη θα συνεχιστεί με σταθερούς ρυθμούς και τα επόμενα χρόνια. Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών ReportsnReports.com, η παγκόσμια αγορά στοιχήματος θα συνεχίσει να αναπτύσσεται με σταθερούς ρυθμούς τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

 

Ανάπτυξη 8,62% κάθε χρόνο

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η παγκόσμια αγορά του στοιχήματος θα αναπτύσσεται σταθερά κάθε χρόνο, σε ποσοστό 8,62%, κατά το διάστημα 2018-2020. Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών, η ανάπτυξη οφείλεται στο μεγαλύτερο πλεονέκτημα που διαθέτει αυτή τη στιγμή η αγορά στοιχήματος: την ψηφιακή της παρουσία.

Οι ερευνητές της ReportsnReports.com αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι η αγορά στοιχήματος αποτελεί αυτή τη στιγμή την γρηγορότερα αναπτυσσόμενη αγορά του τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, καθώς οι παίχτες προτιμούν το online στοίχημα, θεωρώντας το ευκολότερο και ασφαλέστερο.

Παράλληλα, στην έρευνα αναφέρονται και οι στοιχηματικές εταιρείες που αναμένεται να εξασφαλίσουν θέσεις-κλειδιά στην αναπτυσσόμενη παγκόσμια αγορά. Οι εταιρείες που αναφέρονται είναι οι 888 Holdings, GVC Holdings (Sportingbet και Bwin), Kindred Group (Unibet και Stan James), Paddy Power Betfair και William Hill.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.