“Πάγωσε” τα στοιχήματα στο σκωτσέζικο δημοψήφισμα η Coral

Η στοιχηματική εταιρεία Coral αποφάσισε να “παγώσει” τη διαδικασία στοιχηματισμού στο αν η Σκωτία θα προχωρήσει σε νέο δημοψήφισμα έως το 2019, με θέμα την ανεξαρτητοποίησή της από το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία του online στοιχήματος θεωρεί πλέον δεδομένο πως η χώρα οδεύει προς δεύτερο δημοψήφισμα και αποφάσισε να μη δεχθεί άλλες προβλέψεις για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο.

Πλέον, το μόνο αντικείμενο στοιχηματισμού στη σχετική σελίδα της Coral είναι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος που αναμένεται να πραγματοποιήσει η Σκωτία.

 

Παραμένει ανοιχτό το αποτέλεσμα

Αν και δεν έχει ανακοινωθεί από τις Αρχές της Σκωτίας πως θα διεξαχθεί ένα νέο δημοψήφισμα, για το αν πρέπει η χώρα να παραμείνει στο Ηνωμένο Βασίλειο (και εκτός της Ε.Ε.) ή αν θα πρέπει να ανεξαρτητοποιηθεί (ώστε να επιστρέψει στην Ε.Ε.), οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας Coral θεωρούν δεδομένο ένα τέτοιο ενδεχόμενο, τουλάχιστον έως το 2019.

Η απόφαση πάρθηκε τις επόμενες ώρες μετά την ενεργοποίηση του άρθρου 50 από τη Βουλή του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία ξεκινά και επίσημα τη διαδικασία του Brexit. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Coral, John Hill, μια σειρά από πολλά και υψηλής αξίας στοιχήματα στο σημείο που προέβλεπε τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος τους ανάγκασε να κλείσουν πρόωρα το σημείο και να μη δεχθούν άλλες προβλέψεις.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θεωρείται ακόμη αβέβαιο και η Coral συνεχίζει να δέχεται στοιχήματα για αυτό. Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία δέχεται ακόμη στοιχήματα για την απόφαση ανεξαρτητοποίησης της χώρας (με απόδοση 1.67) ή μη (με απόδοση 2.10).

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.