Νικήτρια στο “Σούπερ Σάββατο” η εταιρία στοιχημάτων Bet365

Για τους παίχτες του στοιχήματος στην Αγγλία (αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο), το προηγούμενο Σάββατο ήταν “Σούπερ Σάββατο”! Άλλωστε, η αγωνιστική δράση χτύπησε κόκκινο, με τη διεξαγωγή του τελικού του Champions League στο ποδόσφαιρο, του Epsom Derby στις ιπποδρομίες και της μονομαχίας του Anthony Joshua με τον Carlos Ruiz στην πυγμαχία. Τα τρία αυτά κορυφαία γεγονότα αύξησαν σημαντικά τη στοιχηματική δράση και οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων κατάφεραν να σπάσουν ρεκόρ σε επισκέψεις και τοποθετήσεις στοιχημάτων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα σύγκρισης αποδόσεων, όμως, η μεγάλη νικήτρια ήταν η εταιρία στοιχήματος Bet365. Σε μια ημέρα γεμάτη από αγωνιστική δράση και στοιχήματα, η Bet365 κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες επισκέψεις, μέσω της κορυφαίας ιστοσελίδας.

 

“Σούπερ Σάββατο” για τις στοιχηματικές εταιρείες

Οι παίχτες που σκόπευαν να στοιχηματίσουν online το Σάββατο 1 Ιουνίου είχαν τρία κορυφαία αθλητικά γεγονότα στη διάθεσή τους: τον τελικό του Champions League, το Epsom Derby και τον αγώνα ανάμεσα σε Anthony Joshua και Carlos Ruiz. Όπως ήταν φυσικό, η κίνηση στις ιστοσελίδες τους αυξήθηκε σε τεράστιο βαθμό, με το Champions League να έρχεται πρώτο στις προτιμήσεις των παιχτών του στοιχήματος.

Αν και οι εταιρίες στοιχήματος δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη τις επιδόσεις τους τη συγκεκριμένη ημέρα, ο τζίρος τους ήταν πολύ μεγαλύτερος από αντίστοιχες ημέρες μέσα στη χρονιά. Και, φυσικά, οι αναλυτές της αγοράς έσπευσαν να διαπιστώσουν ποια εταιρία στοιχήματος προσέλκυσε τους περισσότερους Άγγλους παίχτες.

 

Πρώτη σε προτιμήσεις η στοιχηματική ιστοσελίδα Bet365

Σύμφωνα με την Oddschecker, την ιστοσελίδα που συγκρίνει τις αποδόσεις στις ιστοσελίδες των εταιριών στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Αγγλία, η μεγάλη νικήτρια της ημέρας ήταν η Bet365. Άλλωστε, η Bet365 συγκέντρωσε τις περισσότερες επισκέψεις μέσω της Oddschecker, ανεξάρτητα από το αν οι επισκέπτες τοποθέτησαν έπειτα τα στοιχήματά τους ή όχι.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.