Κλειστά και τα στοιχηματικά πρακτορεία στην Ιταλία, λόγω κορωναϊού

Η ιταλική κυβέρνηση επέκτεινε τα μέτρα έκτακτης ανάγκης που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού, και πλέον έχουν βάλει προσωρινά λουκέτο όλα τα σημεία και οι επιχειρήσεις που συγκεντρώνουν κόσμο. Μια τέτοια κατηγορία επιχειρήσεων είναι και τα πρακτορεία στοιχήματος, εκ των οποίων πολλά θα παραμείνουν κλειστά τις επόμενες ημέρες.

Η συγκεκριμένη απόφαση δεν ανήκει αποκλειστικά στην κυβέρνηση, αλλά και στις επιχειρήσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι η εταιρεία Playtech, η οποία διατηρεί την αλυσίδα στοιχηματικών πρακτορείων Snaitech στην Ιταλία, αποφάσισε να κλείσει όλα τα καταστήματά της, τουλάχιστον έως τις 3 Απριλίου.

 

Επεκτάθηκαν τα περιοριστικά μέτρα στην Ιταλία

Τα στοιχηματικά πρακτορεία συγκαταλέγονται στις επιχειρήσεις που αναγκάζονται να κλείσουν, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού και των μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Παράλληλα, κλειστές θα παραμείνουν και οι αίθουσες bingo και άλλων τυχερών παιχνιδιών, προκειμένου να περιοριστούν τα νέα κρούσματα του ιού.

Αυτό, όπως είναι φυσικό, θα έχει σημαντική επίπτωση στα έσοδα των εταιρειών που δραστηριοποιούνται νόμιμα στον τομέα των επίγειων τυχερών παιχνιδιών στην Ιταλία. Ωστόσο, πολλές από αυτές, όπως η Snaitech, έχουν και μια συμφέρουσα εναλλακτική: τα online τυχερά παιχνίδια. Όπως ανακοίνωσε η Playtech, άλλωστε, η online δραστηριότητα των μελών της ενδέχεται να εξισορροπήσει τις απώλειες που προκαλούνται από το κλείσιμο των επίγειων πρακτορείων της.

Σίγουρα, όμως, το 2020 θα αποτελέσει κακή χρονιά για τις νόμιμες εταιρείες τυχερών παιχνιδιών στην Ιταλία. Τα πρώτα οικονομικά στοιχεία έδειξαν ότι το 2020 ξεκίνησε αρκετά κερδοφόρα, όμως, οι επιπτώσεις του κορωναϊού θα βλάψουν σίγουρα τις οικονομικές τους επιδόσεις.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.