Στον κόσμο των εντύπων επεκτείνεται η εταιρία στοιχήματος Paddy Power!

Εκπλήσσοντας για μια ακόμη φορά όσους πιστεύουν ότι μπορούν να προβλέψουν την επόμενη κίνησή της, η εταιρία στοιχήματος Paddy Power ανακοίνωσε την έκδοση ενός περιοδικού αθλητικού περιεχομένου! Το εν λόγω περιοδικό, μάλιστα, δε θα αποτελεί ένα μεταμφιεσμένο διαφημιστικό φυλλάδιο, αλλά έναν κανονικότατο οδηγό για τη νέα σεζόν του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η συγκεκριμένη κίνηση πραγματοποιείται από την Paddy Power για διαφημιστικούς σκοπούς, αλλά έχει και ουσία. Στις σελίδες του περιοδικού Pitch Invader θα βρίσκονται αναλύσεις, συνεντεύξεις και νέα από τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Επιπλέον, το νέο περιοδικό θα διανεμηθεί δωρεάν σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο.

 

Τι είναι το Pitch Invader;

Οι υπεύθυνοι της Paddy Power δήλωσαν ότι το συγκεκριμένο περιοδικό θα κυκλοφορήσει μόνο μία φορά και θα αποτελείται από 48 σελίδες. Στις σελίδες αυτές, οι παίχτες δε θα βρουν μόνο διαφημίσεις, αλλά και ενημέρωση και εκτενή αφιερώματα για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Άλλωστε, όπως τόνισαν, θέλουν να καλύψουν το κενό που δημιουργήθηκε μέσα στο καλοκαίρι και να προσεγγίσουν και τους φιλάθλους μεγαλύτερης ηλικίας, που δεν ενημερώνονται μέσω του διαδικτύου.

Στο νέο περιοδικό, μάλιστα, γράφουν κορυφαίοι αθλητικογράφοι της Αγγλίας και πρωταγωνιστούν κάποιοι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές. Και η ύλη του καλύπτει κάθε σημαντική εξέλιξη στην επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

Επιπλέον, το περιοδικό θα μοιραστεί δωρεάν σε ολόκληρη την Αγγλία, μέσω εφημερίδων και διανομής σε καφετέριες, παμπ και στα πρακτορεία στοιχηματισμού της Paddy Power. Ανάλογα με την περιοχή που θα διανεμηθούν, τέλος, τα τεύχη θα έχουν και διαφορετικό εξώφυλλο, με τους τοπικούς ποδοσφαιρικούς ήρωες.

Οι υπεύθυνοι, τέλος, δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να μεταφερθεί το συγκεκριμένο περιοδικό και online, όπου θα αποκτήσει σταθερή κυκλοφορία και θα είναι προσβάσιμο στα μέλη της Paddy Power σε ολόκληρο τον κόσμο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.