Συνεχίζεται η συνεργασία της Sportradar με το πορτογαλικό ποδόσφαιρο

Η ακεραιότητα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου παραμένει υπό την προστασία της Sportradar για τρία ακόμη χρόνια, μετά τη συμφωνία που εξασφάλισε η εταιρεία διανομής στατιστικών και ελέγχου αποτελεσμάτων με την πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FPF). H νέα συμφωνία επεκτείνει τη συνεργασία των δύο πλευρών για τα επόμενα τρία χρόνια και περιλαμβάνει και τη νεοσύστατη Liga Reveleção.

Αυτό σημαίνει ότι η Sportradar θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ελέγχους στα αποτελέσματα των αγώνων του πορτογαλικού ποδοσφαίρου και θα τα αντιπαραβάλλει με ύποπτες και μη στοιχηματικές συμπεριφορές, αναζητώντας ενδείξεις για στοιχηματικές απάτες ή χειραγώγηση αγώνων.

 

Ο ρόλος της Sportradar στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο

Η Sportradar θα συνεχίσει να ελέγχει τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Πορτογαλίας, μέσω της τεράστιας τεχνογνωσίας της, αλλά και των υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων της, προκειμένου να βεβαιώνεται ότι η ακεραιότητα του αθλήματος δεν βλάπτεται από παράνομες συμπεριφορές. Αυτό που κάνει ουσιαστικά η Sportradar είναι να σκανάρει το διαδίκτυο για περίεργες στοιχηματικές συμπεριφορές και να τις αντιπαραβάλλει με τα αποτελέσματα των αγώνων ποδοσφαίρων. Σε περιπτώσεις που υπάρχει σύνδεση ανάμεσα σε στοιχήματα και αγώνες που μπορεί να έχουν χειραγωγηθεί, οι υπεύθυνοι ενημερώνουν τις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να ξεκινήσουν τις απαραίτητες έρευνες.

 

“Σταθερή δέσμευση στην ακεραιότητα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου”

Την επέκταση της συμφωνίας σχολίασε ο εκτελεστικός διευθυντής των Υπηρεσιών Ακεραιότητας της Sportradar, Andreas Krannich. Ο κ. Krannich δήλωσε σχετικά: “Η σχέση μας με την FPF τα τελευταία τρία χρόνια έχει φανερώσει την σταθερή της δέσμευση στην ακεραιότητα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Είμαστε χαρούμενοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας, η οποία πλέον συμπεριλαμβάνει και τον έλεγχο των αγώνων της νέας Liga Reveleção”.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.