Τα 37 δις δολάρια θα αγγίξει η αξία της αγοράς στοιχήματος στις ΗΠΑ έως το 2025

Η αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ σημειώνει σημαντική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια (δεδομένου ότι πριν τρία χρόνια δεν υπήρχε καν, λόγω προηγούμενων απαγορεύσεων) και, όπως φαίνεται δεν πρόκειται να φρενάρει στο άμεσο μέλλον. Μια νέα έρευνα δείχνει ότι η αξία της αγοράς στοιχήματος των ΗΠΑ θα ξεπεράσει τα 37 δις δολάρια έως το 2025, πολλαπλασιάζοντας τη σημερινή αξία της!

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Ark Invest και λαμβάνει υπόψη της τις σημερινές επιδόσεις του στοιχήματος στις Πολιτείες που το έχουν νομιμοποιήσει, καθώς και την ανάπτυξη της αγοράς και σε άλλες Πολιτείες. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, λοιπόν, τα επόμενα τέσσερα χρόνια δεν αποκλείεται η αξία της αγοράς ακόμα και να τετραπλασιαστεί, σε σχέση με τη σημερινή!

 

Τα αποτελέσματα της έρευνας για το στοίχημα στις ΗΠΑ

Σήμερα, το στοίχημα είναι αρκετά δημοφιλές στις ΗΠΑ, αφού πολλές Πολιτείες το έχουν νομιμοποιήσει, μετά την κατάργηση του νόμου PASPA, το καλοκαίρι του 2018. Σχεδόν οι μισές Πολιτείες της χώρας έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα (online, επίγειο ή και τα δύο) και ήδη πολλές έχουν αναδειχθεί σε εξαιρετικά επικερδείς αγορές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η σημερινή αξία της αγοράς στοιχήματος των ΗΠΑ υπολογίζεται στα 9,5 δις δολάρια. Ήδη, 11 Πολιτείες έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το όριο του 1 δις (με τη Virginia να είναι αυτή που το έχει καταφέρει πιο γρήγορα, σε τέσσερις μόλις μήνες), ενώ τα συνολικά έσοδα κατά τους τρεις πρώτους μήνες του 2021 έχουν αγγίξει τα 961,1 εκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα, δεν είναι μόνο οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που εξασφαλίζουν έσοδα. Η βιομηχανία του στοιχήματος στις ΗΠΑ συμβάλλει οικονομικά και στην αγορά διαφημίσεων. Σύμφωνα με τη Nielsen, για παράδειγμα, οι στοιχηματικές έχουν ξοδέψει 154 εκατομμύρια δολάρια για τη διαφημιστική προβολή τους σε τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021.

Η έρευνα, λοιπόν, προβλέπει ότι τα επόμενα χρόνια η αύξηση θα είναι κατακόρυφη: περισσότερες Πολιτείες θα νομιμοποιήσουν το στοίχημα, περισσότεροι παίχτες θα ξοδέψουν χρήματα και περισσότερες στοιχηματικές θα θελήσουν να διαφημιστούν. Οι προβλέψεις, λοιπόν, κάνουν λόγο για συνολική αξία 37 δις δολαρίων έως το 2025.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.