Αλλαγή ονόματος για το Unibet Group

Τα στελέχη και οι μέτοχοι του Unibet Group, του ομίλου στον οποίο ανήκουν ιστοσελίδες του στοιχήματος όπως η ιστοσελίδα στοιχημάτων Unibet, αποφάσισαν τη μετονομασία της εταιρείας. Ο όμιλος πλέον θα είναι γνωστός, όχι ως Unibet Group Plc, αλλά ως Kindred Group Plc.

 

Η πρώτη ημέρα συναλλαγών στο χρηματιστήριο με το νέο όνομα του ομίλου, μάλιστα, ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, με αποτέλεσμα να καθιερωθεί και επίσημα η νέα ονομασία.

 

Η αρχή για τη μετονομασία του ομίλου έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν έγινε η πρώτη ενημέρωση που περιείχε την πρόταση για την αλλαγή ονόματος σε Kindred. Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, η μετονομασία ήταν απαραίτητη, προκειμένου να ενοποιηθεί η μεγάλη γκάμα προϊόντων στοιχήματος κάτω από μια ενιαία ομπρέλα. Η μετονομασμένη εταιρεία περιέχει τα εξής brands: Unibet, iGame, Stan James, Bingo.com και MariaCasino.

 

Τη μετονομασία υποστήριξε, τέλος, και ο ιδρυτής και πρόεδρος του ΔΣ της Unibet, Anders Ström, ο οποίος αιτιολόγησε ως εξής την πρότασή του: “Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά που δραστηριοποιούμαστε, είναι βασικό να είμαστε ξεκάθαροι. Για αυτό το λόγο, προτείνουμε να αλλάξουμε το όνομα του ομίλου, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε σύγχυση και δημιουργώντας βελτιωμένες συνθήκες για μελλοντική ανάπτυξη”.

 

Η Unibet ιδρύθηκε το 1999 και είναι από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες της Ευρώπης.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.