Ανοίγουν τις πύλες τους τα στοιχηματικά πρακτορεία στην Ιταλία

Η ιταλική εταιρεία Newgioco, η οποία διατηρεί το μονοπώλιο στο επίγειο στοίχημα, ανακοίνωσε πως ξεκινά να ανοίγει τα επίγεια πρακτορεία στοιχήματος που διατηρεί σε ολόκληρη την Ιταλία. Η εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει αρχικά επιλεγμένα πρακτορεία και να επεκτείνει τον αριθμό των ανοιχτών πρακτορείων κάθε εβδομάδα.

Το άνοιγμα των στοιχηματικών πρακτορείων είναι δυνατό, χάρη στην απόφαση της ιταλικής κυβέρνησης να χαλαρώσει τα περιοριστικά μέτρα που λήφθηκαν για την καταπολέμηση της εξάπλωσης της πανδημίας. Θυμίζουμε ότι τα μέτρα αυτά ισχύουν στην Ιταλία από τις 10 Μαρτίου και μόλις πριν μερικές ημέρες αποφάσισαν οι αρμόδιοι να περάσουν στο δεύτερο στάδιο των σχεδίων τους.

 

Τα προληπτικά μέτρα στα στοιχηματικά πρακτορεία της Ιταλίας

Η Newgioco ανακοίνωσε ότι σύντομα θα ξεκινήσει το άνοιγμα των πρακτορείων της, αλλά αυτό θα είναι σταδιακό. Παράλληλα, σε κάθε πρακτορείο της θα πρέπει να τηρούνται τα μέτρα κοινωνικής απόστασης, γεγονός που σημαίνει ότι θα επιτρέπεται ένας περιορισμένος αριθμός πελατών. Τέλος, το προσωπικό των πρακτορείων θα είναι προστατευμένο πίσω από μάσκες και πλέξιγκλας, ενώ θα προσφέρονται και ειδικά κιτ προστασίας (αντισηπτικό, μάσκες, γάντια κτλ.) σε όλους τους πελάτες, χωρίς καμία χρέωση.

 

Η πορεία της Newgioco εν μέσω του lockdown

Όπως είναι φυσικό, η Newgioco επηρεάστηκε σε τεράστιο βαθμό από τα περιοριστικά μέτρα. Αν και διατηρεί και online παρουσία, άλλωστε, τα περισσότερα έσοδά της προέρχονται από το επίγειο στοίχημα. Εξαιτίας των κλειστών πρακτορείων, λοιπόν, τα έσοδά της μέσα στο Μάρτιο μειώθηκαν κατά 19,8% σε σχέση με τον Φεβρουάριο και δεν ξεπέρασαν τα 1,4 εκατομμύρια ευρώ. Όσον αφορά στον online τομέα, πάντως, η Newgioco φρόντισε άμεσα να προσφέρει εναλλακτικές στοιχηματισμού, αφού οι περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις ανά τον κόσμο έχουν διακοπεί, και εμπλούτισε τη γκάμα της με επιλογές στοιχηματισμού σε eSports και virtual sports.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.