Χωρίς στοιχηματικούς χορηγούς επιστρέφει η ισπανική Primera Division

Η ισπανική Primera Division επιστρέφει στο κανονικό της πρόγραμμα και οι ομάδες θα επιστρέψουν στα γήπεδα, έχοντας όμως να υπακούσουν σε κάποιους περιορισμούς, όσον αφορά στους θεατές των γηπέδων, αλλά και τις διαφημίσεις των ζωντανών μεταδόσεων των αγώνων. Η δεύτερη κατηγορία περιορισμών, μάλιστα, δημιουργεί προβλήματα στις οχτώ ομάδες της Primera Division που έχουν ως χορηγό κάποια στοιχηματική εταιρεία, αφού ο νόμος έκτακτης ανάγκης στην Ισπανία απαγορεύει οποιαδήποτε μορφή στοιχηματικών διαφημίσεων, με μόνη εξαίρεση το διάστημα από τη 1 έως τις 5 τα ξημερώματα.

Θυμίζουμε ότι ο νόμος έκτακτης ανάγκης στην Ισπανία απαγορεύει οποιαδήποτε αναφορά σε στοιχηματικές εταιρείες, πλην του καθορισμένου χρονικού διαστήματος. Και, εξαιτίας του, τα λογότυπα των στοιχηματικών που εμφανίζονται σε ποδοσφαιρικές ομάδες δε μπορούν να μεταδοθούν μέσω της τηλεόρασης.

 

Οι ομάδες που καλούνται να λύσουν το πρόβλημα των στοιχηματικών χορηγιών

Ο εν λόγω νόμος θα ισχύει τουλάχιστον έως τις 21 Ιουνίου και αυτό σημαίνει ότι οχτώ ομάδες της Primera Division δε θα μπορούν να αγωνιστούν με την εμφάνιση που περιλαμβάνει το λογότυπο του χορηγού τους. Πρόκειται για τις Λεγκανές, Βαλένθια, Σεβίλλη, Οσασούνα, Λεβάντε, Αλαβές, Γρανάδα και Ρεάλ Μαγιόρκα, οι οποίες έχουν επισυνάψει συμφωνίες χορηγίες με στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ισπανία, όπως οι Bwin, Betway, BetFred και Marathonbet.

Οι παραπάνω ομάδες, λοιπόν, καλούνται να αγωνιστούν χωρίς στοιχηματικούς χορηγούς στις φανέλες τους, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να αναζητούν λύσεις. Κάποιες ομάδες θα εμφανιστούν χωρίς λογότυπο χορηγό, ενώ κάποιες έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση εναλλακτικών χορηγών, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί το διάστημα έκτακτης ανάγκης και να επιτραπεί ξανά η διαφημιστική προβολή στην Ισπανία.  

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.