Στη Γερμανία η… αναγέννηση της στοιχηματικής εταιρίας Mybet

Η στοιχηματική εταιρία Mybet αναμένεται σύντομα να επιστρέψει στην αγορά online στοιχήματος, με παρουσία της στη Γερμανία, μετά από μια σειρά εξελίξεων στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της. Προς το παρόν, πάντως, η δράση της εταιρίας στοιχήματος θα περιοριστεί αποκλειστικά στη γερμανική αγορά.

Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι η Mybet κήρυξε πτώχευση και έπειτα αναγκάστηκε να κατεβάσει τα ρολά στις ιστοσελίδες που διατηρούσε ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και αυτή στην Ελλάδα.

 

Οι νέες εξελίξεις στην πορεία της Mybet

Μετά το κλείσιμο των ιστοσελίδων της, η Mybet κατάφερε να εξασφαλίσει νέα ιδιοκτήτρια εταιρία: την Rhinoceros Operations, η οποία επιθυμεί να επαναφέρει την στοιχηματική ιστοσελίδα στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς online στοιχήματος – αρχικά στη Γερμανία. Η νέα ιδιοκτήτρια, μάλιστα, εξασφάλισε και μια συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία σχεδιασμού λογισμικού Kambi και η ανανεωμένη ιστοσελίδα της Mybet θα βασίζεται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της.

Και οι δύο πλευρές (η νέα ιδιοκτήτρια και η εταιρία που ανέλαβε να σχεδιάσει τη νέα στοιχηματική πλατφόρμα) σχολίασαν το γεγονός ότι είναι μια εξαιρετικά θετική εξέλιξη το ότι μια από τις πιο ιστορικές εταιρίες στοιχήματος στη Γερμανία (αλλά και στην Ευρώπη) επιστρέφει από τη λήθη, ενώ τόνισαν ότι οι χειρισμοί της προηγούμενης ιδιοκτησίας αδίκησαν τη Mybet.

 

Η ιστορία της χρεοκοπίας της Mybet

Η Mybet κήρυξε πτώχευση τον Αύγουστο του 2018, καθώς δεν είχε καταφέρει να λύσει τα οικονομικά της προβλήματα, μέσω αναζήτησης αγοραστή. Ένα μήνα αργότερα, οι ιστοσελίδες της που λειτουργούσαν ανά τον κόσμο (σε Ελλάδα, Γερμανία και άλλες χώρες) σταμάτησαν να λειτουργούν, φέρνοντας το επίσημο (αν και προσωρινό) τέλος της Mybet. Ωστόσο, η συμφωνία με την εταιρεία Rhinoceros Operations έφερε νέους ιδιοκτήτες και τα απαραίτητα κεφάλαια στην στοιχηματική εταιρία, με αποτέλεσμα να είναι ξανά δυνατή η δραστηριοποίησή της στη γερμανική αγορά online στοιχήματος.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη