Στο μάτι των GVC Holdings και 888 η bwin.party

H στοιχηματική εταιρία bwin.party βρίσκεται επίσημα στην αγορά, αναζητώντας αγοραστή, και, όπως δείχνουν πρόσφατα δημοσιεύματα, οι μνηστήρες είναι δύο: η GVC Holdings και η 888.

 

Τα στελέχη της bwin.party έχουν ανακοινώσει τη διάθεση των ιδιοκτητών να πουλήσουν την εταιρεία του online στοιχήματος από τις αρχές του 2015, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει. Από τη στιγμή, μάλιστα, που η πρόθεσή τους ανακοινώθηκε, ξεκίνησαν και οι προτάσεις από τους ενδιαφερόμενους, έως ότου καταλήξουμε σήμερα να μιλάμε για δύο σημαντικούς υποψήφιους αγοραστές.

 

Ο πρώτος είναι η GVC Holdings, ιδιοκτήτρια, μεταξύ άλλων της Sportingbet. Η GVC δήλωσε κι επίσημα με δελτίο Τύπου την πρόθεσή της να αποκτήσει τη bwin.party, με τη μέθοδο της αντίστροφης εξαγοράς. Αυτό σημαίνει μεν ότι η GVC θα αποκτήσει την bwin.party, αλλά η νέα εταιρεία θα λειτουργεί υπό την επωνυμία bwin.party, μια περισσότερο γνωστή και δημοφιλή ονομασία. Κάτι τέτοιο, βέβαια, απαιτεί την έγκριση των μετόχων της GVC.

 

Ο δεύτερος είναι η 888. Πρόκειται για το κομμάτι του ομώνυμου ομίλου που διατηρεί την ιστοσελίδα 888Sports και άλλες. Η βασική ανταγωνίστρια της GVC επιβεβαίωσε επίσης την πρόθεσή της να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις με τη bwin.party, με σκοπό να πραγματοποιήσει και αυτή αντίστροφη εξαγορά.

 

Οι δύο στοιχηματικές εταιρίες, λοιπόν, αναμένεται να συναγωνιστούν για την απόκτηση της bwin.party. Και οι δύο έχουν δηλώσει στο παρελθόν ότι έχουν ανοιχτά τα μάτια τους για νέες εξαγορές και, στην περίπτωση που αυτή πραγματοποιηθεί, μία από τις δύο εταιρείες θα γιγαντωθεί, τόσο στον οικονομικό τομέα όσο και σε αυτόν της βάσης πελατών του online στοιχήματος. Σύμφωνα, πάντως, με τις προβλέψεις, νικήτρια των διαπραγματεύσεων αναμένεται να ανακηρυχθεί η πλουσιότερη 888. Άλλωστε, πληροφορίες του βρετανικού Τύπου αναφέρουν πως η προσφορά της 888 θα αγγίζει λίγο-πολύ το 1 δισεκατομμύριο λίρες Αγγλίας.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.