Επεκτείνεται στα αμερικανικά fantasy sports η Paddy Power BetFair

H εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power BetFair ανακοίνωσε την επέκταση των δράσεων της στα fantasy sports και στην αγορά των ΗΠΑ. Η επέκταση αυτή έρχεται μέσω της απόκτησης μιας νέας εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο.

Πρόκειται για την εταιρεία DRAFT, η οποία ανήκει στην DFS και δραστηριοποιείται στην αμερικανική αγορά των fantasy sports.

 

Η εξαγορά της DRAFT

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της στοιχηματικής εταιρείας, η Paddy Power BetFair εξαγόρασε την DRAFT από την DFS, έναντι του αρχικού ποσού των 17,4 εκατομμυρίων ευρώ. Ανάλογα και με τις επιδόσεις της νεοαποκτηθείσας εταιρείας, η Paddy Power BetFair θα πληρώσει επιπλέον 26,7 εκατομμύρια ευρώ τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Παρά το γεγονός, μάλιστα, ότι η DRAFT ανήκει πλέον στην Paddy Power BetFair, τα ηγετικά στελέχη της, οι CEO Jeremy Levine και Jordan Fliegel, θα παραμείνουν τα αφεντικά της εταιρείας.

 

Τι είναι τα fantasy sports;

Τα fantasy sports είναι ευρέως διαδεδομένα στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που επιτρέπει στους παίχτες να φτιάξουν online ομάδες σε διαφορετικά αθλήματα και να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα… στα στατιστικά. Οι παίχτες των fantasy ομάδων βασίζονται στα στατιστικά των πραγματικών παιχτών και τα στατιστικά αυτά είναι που καθορίζουν τα αποτελέσματα κάθε λίγκας. Στο τέλος, οι νικητές μπορούν να κερδίσουν βραβεία και χρηματικά έπαθλα.

Αν και ο online στοιχηματισμός, όμως, δεν είναι νόμιμος στις ΗΠΑ, στις Πολιτείες που έχει νομιμοποιηθεί (όπως στη Nevada και το New Jersey), επιτρέπεται και το στοίχημα στα fantasy sports.

 

“Πιστεύουμε στην DRAFT

Ο Breon Corcoran, CEO της Paddy Power BetrFair, δήλωσε για το νέο απόκτημα της εταιρείας στοιχημάτων: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την DRAFT στην εταιρεία μας και που ενισχύουμε την παρουσία μας στις ΗΠΑ. Η DRAFT διαθέτει ένα διαφορετικό προϊόν και πιστεύουμε σε αυτό, καθώς με την υποστήριξη του τομέα μάρκετινγκ της εταιρείας μας, αλλά και την τεχνογνωσία του τεχνολογικού τμήματος, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα ικανοποιητικό μερίδιο της αναπτυσσόμενης αγοράς των fantasy sports”.

Άλλωστε οι εταιρίες στοιχημάτων είχαν ανακοινώσει την πρόθεσή τους για νέες συμφωνίες αλλά και εξαγορές.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.