Επίσημα στη GVC Holdings η bwin.party

Στα χέρια της GVC Holdings (ιδιοκτήτριας εταιρείας, μεταξύ άλλων και της Sportingbet) θα καταλήξει τελικά η bwin.party, μετά τον πόλεμο προσφορών που άναψε με τη συμμετοχή της 888 Holdings, μιας ακόμη ενδιαφερόμενης εταιρείας. Η GVC πρόσφερε το ποσό των 1,5 δις ευρώ στη bwin.party, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη προσφορά της 888.

 

Η 888, άλλωστε, δεν ξεπέρασε το ποσό των 1,2 δις ευρώ και η νέα προσφορά της GVC Holdings την ανάγκασε να αποσυρθεί. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, μάλιστα, η εταιρεία δεν είδε την απαραίτητη αξία στην bwin.party, ώστε να επιστρέψει με μια μεγαλύτερη προσφορά.

 

Η bwin.party, λοιπόν, θα περάσει σύντομα και επίσημα στα χέρια της GVC Holdings και οι ιστοσελίδες που βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία της (όπως η Bwin) θα προστεθούν στη λίστα με τις ιστοσελίδες της νέας (όπως η Sportingbet).

 

Το νέο καθεστώς, μάλιστα, θα φέρει νέες ευκαιρίες στη GVC. Σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλύψει οι υπεύθυνοι, τα τρία μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της νέας συμφωνίας θα είναι δύο: πρώτον, η GVC θα έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί στις αγορές της Ασίας και της Αφρικής, όπου η bwin.party ήδη δραστηριοποιείται, μέσω χορηγιών σε δημοφιλείς ομάδες, και, δεύτερον, θα αποκτήσει την τεχνογνωσία της bwin.party στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών. Το σημαντικότερο κομμάτι σε αυτόν τον τομέα είναι το mobile τμήμα της bwin.party.

 

Ένα τρίτο όφελος, τέλος, αφορά στις ολοένα και δυσκολότερες συνθήκες που ισχύουν στην ευρωπαϊκή αγορά. Ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, την πλέον κερδοφόρα αγορά του online στοιχήματος στην Ευρώπη, οι αυξημένοι φόροι έχουν αναγκάσει τις μεγάλες εταιρείες να αναζητούν νέους τρόπους περικοπών κόστους. Και η νέα συμφωνία ανάμεσα σε GVC και bwin.party σκοπεύει και σε αυτόν τον τομέα.

Η Bwin ανήκει στις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι,mini games και πολλά άλλα!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bwin και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bwin ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.