Φήμες για μεγάλες ανακατατάξεις στην ελληνική αγορά στοιχήματος

Ο νόμος που έχει ετοιμάσει το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να φέρει μεγάλες αλλαγές στην αγορά online στοιχήματος, αφού νέες στοιχηματικές εταιρίες θα διεκδικήσουν τις απαραίτητες άδειες και άλλες αναμένεται να αποχωρήσουν από τη χώρα μας. Οι ανακατατάξεις που αναμένονται και φημολογούνται, όμως, δεν είναι μόνο νομικές, αλλά και επιχειρηματικές, αφού πολλές εταιρίες που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στην ελληνική αγορά έχουν ήδη ξεκινήσει να χαράσσουν τη στρατηγική τους, μέσω συμφωνιών και εξαγορών.

Και, όπως είναι φυσικό, όπου υπάρχει επιχειρηματικός αναβρασμός υπάρχουν και οι σχετικές φήμες για τις επόμενες κινήσεις των κορυφαίων παιχτών της αγοράς. Δύο από αυτές, μάλιστα, έχουν κερδίσει σημαντικό έδαφος και μονοπωλούν το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με την αγορά του online στοιχήματος. Πρόκειται για τη φημολογία ότι στον χώρο του online στοιχήματος θα μπει και ο ΟΤΕ, αλλά και η φήμη ότι ο ΟΠΑΠ πλησιάζει σε συμφωνία για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου του Stoiximan!

 

Ο ΟΠΑΠ νέο αφεντικό του Stoiximan;

Η φήμη που ακούγεται περισσότερο έντονα τις τελευταίες ημέρες είναι ότι ο ΟΠΑΠ πλησιάζει σε συμφωνία που θα του εξασφαλίσει το πλειοψηφικό πακέτο της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan. Πρόκειται για το πακέτο μετοχών που ανήκει στην οικογένεια Μπόμπολα και ανέρχεται στο 40% του μετοχικού κεφαλαίου.

Στην περίπτωση που οι φήμες επαληθευθούν και ο ΟΠΑΠ αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο του Stoiximan, θα κατορθώσει να εξαλείψει τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή του. Ο Stoiximan, άλλωστε, αποτελεί τη νόμιμη στοιχηματική εταιρία που διατηρεί το μεγαλύτερο μερίδιο της ελληνικής αγοράς online στοιχήματος.

Κερδισμένος από τη συμφωνία, όμως, αναμένεται να βγει και ο Stoiximan. Άλλωστε, ο νέος νόμος αναμένεται να εξασφαλίσει το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ και στα online φρουτάκια, με αποτέλεσμα ο Stoiximan (εφόσον έρθει στα χέρια του ΟΠΑΠ) να αποτελεί τη μόνη στοιχηματική εταιρία που θα μπορεί να προσφέρει φρουτάκια στο διαδίκτυο.

 

ΟΤΕ και Intralot στον χορό του στοιχήματος

Η δεύτερη φήμη δεν είναι νέα, αλλά δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί από επίσημα χείλη. Αφορά στην κοινοπραξία του ΟΤΕ με την Intralot, προκειμένου να δημιουργηθεί ένας νέος και ικανός παίχτης στην αγορά του online στοιχήματος. Η συγκεκριμένη κοινοπραξία θα συνδυάσει την τεχνογνωσία του ΟΤΕ στις τηλεπικοινωνίες με αυτή της Intralot στα τυχερά παιχνίδια (η εταιρία, άλλωστε, δραστηριοποιείται σε 52 χώρες ανά τον κόσμο) και θα σχηματίσει ένα νέο παίχτη με σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά online στοιχήματος της Ελλάδας. Όπως είναι φυσικό, οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν, προκειμένου να αποκτήσουν πρώτα την απαραίτητη άδεια στοιχήματος.

Οι παραπάνω φήμες, τέλος, είναι οι πρώτες από αυτές που αναμένεται να ακούσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα, αφού ο νέος νόμος (εφόσον τεθεί σε ισχύ χωρίς σημαντικές αλλαγές) δε θα επιτρέψει την επιβίωση των μικρών στοιχηματικών εταιριών. Αναμένονται, λοιπόν, νέες συνεργασίες και ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, που δε μένει παρά να δούμε αν θα επαληθευθούν.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη