Ενδιαφέρον για απόκτηση της 888

Αν και μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν φήμες για πώληση της στοιχηματικής εταιρίας  888, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα των online τυχερών παιχνιδιών (στοίχημα, καζίνο και πόκερ, μεταξύ άλλων), διέρρευσαν κάποιες πληροφορίες που θέλουν το επενδυτικό σχήμα Permira να βρίσκεται σε συνομιλίες με τους υπεύθυνους του ομίλου, με σκοπό να τον εξαγοράσουν.

 

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτε από τις δύο πλευρές, έγκυρα μέσα αναφέρουν την πληροφορία - ανάμεσά τους και η Wall Street Journal και η The Independent. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τέλος, οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε αρχικό στάδιο. Ωστόσο, η Permira είναι αποφασισμένη να επεκταθεί στον τομέα των online παιχνιδιών, χάρη στα νέα δεδομένα που ισχύουν στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η 888 είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο δημοφιλής εταιρίες στοιχημάτων.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.