Κερδοφόρα η συγχώνευση των στοιχηματικών Ladbrokes και Coral

Η προσφάτως συγχωνευμένη Ladbrokes Coral δικαιολόγησε τη φήμη τους ως ενός νέου στοιχηματικού κολοσσού, με την ανακοίνωση των πρώτων της ετήσιων οικονομικών αποτελεσμάτων. Σύμφωνα με αυτά, η συγχώνευση αποδεικνύεται κερδοφόρα, καθώς η στοιχηματική εταιρεία εξασφάλισε παράλληλη αύξηση των εσόδων και των κερδών της.

Ο CEO της εταιρείας, Jim Mullen, μάλιστα, χαρακτήρισε τη συγχώνευση μια πολύ επιτυχημένη αρχή στην πορεία της εταιρείας του.

 

Αύξηση εσόδων και κερδών

Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας, λοιπόν, παρουσιάστηκε αύξηση των εσόδων κατά 11%, ενώ παράλληλα αυξήθηκαν και τα καθαρά κέρδη, κατά 22%.

Τις καλύτερες επιδόσεις του 2016, οι οποίες μάλιστα συνέβαλλαν τα μέγιστα στην αύξηση των εσόδων και κερδών της Ladbrokes Coral, παρουσίασε το online τμήμα της στοιχηματικής εταιρείας. Σε αυτή την περίπτωση, τα λειτουργικά έσοδα αυξήθηκαν κατά 125%. Παράλληλα, στην περιοχή της Ευρώπης, τα λειτουργικά κέρδη αυξήθηκαν κατά 219%! Σε γενικές γραμμές, πάντως, η στοιχηματική εταιρεία ανακοίνωσε αύξηση σε κάθε τμήμα της.

 

“Κοιτάμε στο μέλλον”

Παρά τη μεγάλη επιτυχία της Ladbrokes Coral, ο CEO Jim Mullen δήλωσε πως το βλέμμα τους είναι στραμμένο στο μέλλον. Αναλυτικότερα, δήλωσε: “Και η Ladbrokes και η Coral ξεκίνησαν τις διαδικασίες συγχώνευσης, προερχόμενες από μια επιτυχημένη οικονομικά περίοδο, και αυτό φάνηκε από τις οικονομικές τους επιδόσεις. Η ομάδα των στελεχών κοιτά πλέον στο μέλλον και είμαστε επικεντρωμένοι στο να ξεκλειδώσουμε το σύνολο των δυνατοτήτων της συγχωνευμένης εταιρείας”.

Η επικέντρωση των στελεχών στο μέλλον αφορά και στα μελλοντικά κέρδη που υπολογίζουν οι υπεύθυνοι. Σύμφωνα με τις δηλώσεις, αναμένεται τα κέρδη τους να ξεπεράσουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, έως το 2019, σε αντίθεση με τα 70 που αποτελούσαν τον προηγούμενο στόχο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.