Επιβεβαιώνονται οι συζητήσεις συγχώνευσης της Ladbrokes Coral με την GVC

Οι στοιχηματικές εταιρείες GVC και Ladbrokes Coral επιβεβαίωσαν και επίσημα ότι έχουν πραγματοποιήσει συναντήσεις και αναλυτικές συζητήσεις, σχετικά με το ενδεχόμενο συγχώνευσής τους. Σύμφωνα με όσα γράφονταν στον Τύπο τις τελευταίες ημέρες, η GVC επιθυμεί να εντάξει την στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes Coral στο portfolio των επιχειρήσεών της (το οποίο περιλαμβάνει κι άλλες γνωστές στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως η Bwin και η Sportingbet), αλλά μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποια επίσημη επιβεβαίωση.

 

Οι συζητήσεις μεταξύ GVC και Ladbrokes Coral

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους των δύο εταιρειών στοιχήματος, λοιπόν, οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν και οι συζητήσεις για το ενδεχόμενο της συγχώνευσης ήταν αναλυτικές, αν και όχι δεσμευτικές.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων, η GVC πρότεινε στην Ladbrokes Coral την εξαγορά του μετοχικού της κεφαλαίου, έναντι του ποσού των 3,5 δις ευρώ. Η συμφωνία περιλαμβάνει ουσιαστικά την εξαγορά του 53,5% του μετοχικού κεφαλαίου της Ladbrokes Coral από την GVC, με το υπόλοιπο 46,5% να παραμένει στα χέρια των μετόχων της, αφού στο τίμημα δεν περιλαμβάνονται μόνο χρήματα, αλλά και απλές μετοχές της στοιχηματικής εταιρείας. Με αυτόν τον τρόπο, οι δύο στοιχηματικές εταιρείες θα συγχωνευτούν και θα σχηματίσουν έναν νέο κολοσσό της αγοράς.

Στις ανεπίσημες συζητήσεις προέκυψε, φυσικά, και το ζήτημα του επικεφαλής της νέας εταιρείας. Και, όπως φαίνεται, οι δύο εταιρείες συμφώνησαν να παραμείνει επικεφαλής ο CEO της GVC, Kenneth Alexander.

 

Κοινές δηλώσεις των δύο πλευρών

Σύμφωνα με την κοινή δήλωση των δύο εταιρειών στοιχήματος, “τα ΔΣ πιστεύουν πως μια τέτοια συναλλαγή έχει την προοπτική να αυξήσει την αξία των δύο εταιρειών και πως υπάρχει μια ενδιαφέρουσα λογική στρατηγικής πίσω από την πρόταση”. Βέβαια, προς το παρόν δε γνωρίζουμε πώς θα προχωρήσουν οι συζητήσεις, αλλά και το κατά πόσο είναι κοντά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Διαβάστε επίσης Πιο κοντά στην εξαγορά της Ladbrokes Coral η GVC Holdings;

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.