Συζητούν συγχώνευση William Hill και Amaya

Κάποιες πρόσφατες φήμες ήθελαν τη William Hill και την Amaya να βρίσκονται σε συζητήσεις για επικείμενη συγχώνευσή τους και οι δύο εταιρείες τις επιβεβαίωσαν, ανακοινώνοντας πως προσανατολίζονται στη δημιουργία ενός νέου κολοσσού, συνολικής αξίας 5,7 δις λιρών Αγγλίας.

 

Οι δύο στοιχηματικές εταιρίες επιβεβαίωσαν τις φήμες και το δημοσίευμα της Daily Telegraph, που τις ήθελαν να συζητούν για την επικείμενη συγχώνευση από τον περασμένο Ιούλιο, πριν καν γίνει γνωστή η πρόθεση των Rank και 888 να εξαγοράσουν τη William Hill.

 

Σε κοινή τους ανακοίνωση, οι δύο εταιρείες ανέφεραν πως το ΔΣ της William Hill εξετάζει εναλλακτικές για να ενισχύσει τα στρατηγικά σχέδια επέκτασής της σε νέες αγορές και νέους τομείς, ενώ παράλληλα η Amaya εξετάζει τις δικές της εναλλακτικές από τον Φεβρουάριο του 2016. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, η ενδεχόμενη συγχώνευση θα βρίσκεται σε πλήρη αρμονία με τους στρατηγικούς στόχους και της William Hill και της Amaya και θα δημιουργούσε έναν ξεκάθαρο διεθνή ηγέτη, στους τομείς του online στοιχήματος, πόκερ και καζίνο. Η ανακοίνωση, πάντως, κλείνει, ξεκαθαρίζοντας πως οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμη σε στάδιο διαπραγματεύσεων και πως δε μπορεί να υπάρξει σιγουριά πως οι διαπραγματεύσεις αυτές θα καταλήξουν σε κάποια συμφωνία.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη