Προτάσεις εξαγοράς δέχθηκε η στοιχηματική εταιρεία William Hill

Η επιτυχημένη πορεία της στοιχηματικές εταιρίας William Hill, ειδικά στην αγορά των ΗΠΑ, όπου η επέκτασή της και οι εμπορικές συμφωνίες δε μοιάζουν να έχουν τέλος, προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον από τρίτους επενδυτές και, σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, η στοιχηματική εταιρία δέχθηκε δύο διαφορετικές προτάσεις εξαγοράς. Η William Hill επιβεβαίωσε αυτά τα δημοσιεύματα και ανακοίνωσε ότι δέχθηκε πρόταση εξαγοράς από δύο μεγάλες εταιρίες του χώρου.

Πρόκειται για δύο αμερικανικές εταιρίες: την Apollo Global Management και την Caesars Entertainment. H δεύτερη, μάλιστα, συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τη William Hill στην αμερικανική αγορά. Και στις δύο περιπτώσεις, πάντως, οι προτάσεις ήταν ανεπίσημες και ουσιαστικά δείχνουν το μεγάλο ενδιαφέρον που έχουν οι δύο εταιρίες για την William Hill.

 

Οι προτάσεις εξαγοράς της William Hill

Και στις δύο περιπτώσεις, δήλωσε η William Hill, οι προτάσεις εξαγοράς ήταν ανεπίσημες και αφορούσαν σε μετρητά. Η αρχή έγινε από την Apollo Global Management, στις 27 Αυγούστου. Πολύ σύντομα, η πρόταση αυτή βελτιώθηκε και ακολούθησε και η πρόταση της Caesars Entertainment, η οποία λογικά δε θέλει να χάσει έναν συνεργάτη της που θα βρεθεί σε ανταγωνιστικά χέρια.

Η επιβεβαίωση της William Hill για τις δύο προτάσεις εξαγοράς, πάντως, έχουν ήδη ωφελήσει σε τεράστιο βαθμό την στοιχηματική εταιρία. Μόλις έγιναν γνωστές οι προθέσεις των δύο εταιριών, η μετοχή της William Hill σημείωσε αύξηση κατά 3,63% στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και πλέον κυμαίνεται στα $52,87.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.