Δεκτές οι καταθέσεις μέσω Paysafe στην 2winbet

Οι εναλλακτικές που είχαν στη διάθεσή τους πριν αρκετούς μήνες τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας 2winbet, προκειμένου να προχωρήσουν σε μεταφορά χρημάτων στους λογαριασμούς τους, μειώθηκαν πριν αρκετούς μήνες, εξαιτίας της επιβολής των capital controls στη χώρα μας. Και, αν ρωτήσετε τα περισσότερα μέλη της ιστοσελίδας, το μεγαλύτερο πλήγμα ήταν το γεγονός ότι δε μπορούσαν πλέον να χρησιμοποιήσουν την προπληρωμένη κάρτα Paysafe, μία από τις δημοφιλέστερες μεθόδους κατάθεσης χρημάτων.

 

Η 2winbet, όμως, ανακοίνωσε μετά από καιρό πως η Paysafe επιστρέφει στη λίστα των μεθόδων κατάθεσης που υποστηρίζει και τα μέλη της δεν έχουν πλέον παρά να αποκτήσουν μία τέτοια προπληρωμένη κάρτα και να μεταφέρουν τα χρήματά τους με ασφάλεια και πρακτικότητα.

 

Η διαδικασία κατάθεσης μέσω Paysafe, βέβαια, παραμένει η ίδια. Οι παίχτες θα πρέπει να αγοράσουν μια προπληρωμένη κάρτα, σε ένα από τα χιλιάδες σημεία στην Ελλάδα που τη διαθέτουν και να συμπληρώσουν τον ειδικό κωδικό που αναγράφεται σε αυτή, ώστε να ξεκινήσουν τη διαδικασία της κατάθεσης. Αφού, μάλιστα, επιλέξουν το ποσό και ολοκληρώσουν τη διαδικασία, τα χρήματα θα μεταφερθούν άμεσα στον λογαριασμό τους και θα είναι διαθέσιμα για την τοποθέτηση στοιχημάτων.

 

Ωστόσο, η προπληρωμένη κάρτα Πέι Σέιφ μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για καταθέσεις νέων ποσών στον λογαριασμό κάποιου παίχτη και όχι για αναλήψεις. Η συγκεκριμένη δε μπορεί να υποστηρίξει τη συγκεκριμένη διαδικασία και οι παίχτες θα πρέπει να βρουν μια εναλλακτική, για να προχωρήσουν σε ανάληψη των κερδών τους.

 

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, η προπληρωμένη κάρτα Paysafe παραμένει ένας από τους αγαπημένους τρόπους κατάθεσης χρημάτων των Ελλήνων παιχτών και η επιστροφή της στην 2winbet θα διευκολύνει αρκετά τη διαδικασίας επαναφόρτισης των λογαριασμών.

 

Η 2winbet είναι από τις καινούριες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου μιας και ιδρύθηκε μόλις το 2014.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 2winbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 2winbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.