Νέα όρια αναλήψεων ανακοίνωσε η Betshop

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Betshop υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών συναλλαγών για τα μέλη της, είτε επιθυμούν να τροφοδοτήσουν με χρήματα τους λογαριασμούς τους είτε επιθυμούν να εισπράξουν τα κέρδη που έχουν προκύψει από τα στοιχήματά τους στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, το τένις και τα υπόλοιπα αθλήματα που καλύπτει στοιχηματικά.

 

Ανάμεσα σε όλες αυτές τις επιλογές υπάρχουν και δύο που ξεχωρίζουν στην προτίμηση των μελών της Betshop. Πρόκειται για τα Skrill και Neteller, δύο e-wallets που επιτρέπουν στους παίχτες την πραγματοποίηση κάθε συναλλαγής, κατάθεσης ή ανάληψης. Τα δύο e-wallets είναι εξαιρετικά πρακτικά, οι συναλλαγές δε συνοδεύονται από κάποια προμήθεια και ολοκληρώνονται άμεσα.

 

Μια πιο προσεκτική ματιά, όμως, θα εμφάνιζε ένα αρκετά σημαντικό μειονέκτημα. Όσοι επιθυμούσαν έως σήμερα να προχωρήσουν σε ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό τους στο πορτοφόλι τους στο Skrill ή στο Neteller θα έπρεπε να συμμορφωθούν με τα σχετικά υψηλά κατώτατα όρια συναλλαγών που ίσχυαν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Betshop, όμως τα όρια αυτά έχουν πλέον μειωθεί και οι δύο τρόποι μόλις έγιναν ακόμη πιο πρακτικοί!

 

Αναλυτικότερα, όσοι θέλουν να προχωρήσουν σε μεταφορά των κερδών που εξασφάλισαν από τα στοιχήματα στο Skrill ή το Neteller μπορούν πλέον να μεταφέρουν ακόμη και 10 ευρώ. Πρόκειται για το νέο χαμηλότερο όριο ανάληψης που ανακοίνωσε η Betshop, το οποίο αποδεικνύεται ακόμη πιο πρακτικό για τους παίχτες.

 

Κάθε παίχτης που επιθυμεί να προχωρήσει σε ανάληψη μέσω Skrill ή Neteller, λοιπόν, μπορεί να εκμεταλλευτεί το νέο κατώτατο όριο μεταφοράς. Το ανώτατο όριο, από την άλλη, παραμένει στα 5.000 ευρώ.

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγους μήνες η Betshop ανακοίνωσε μια νέα μέθοδο ανάληψης για τα μέλη της μέσω της WorldPay.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betshop και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.