Χωρίς χρέωση οι καταθέσεις στην στοιχηματική εταιρία Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten προσφέρει στα μέλη της μια μεγάλη γκάμα επιλογών, προκειμένου να πραγματοποιήσουν καταθέσεις στον λογαριασμό τους, και πλέον ανακοίνωσε ότι καμία από αυτές τις επιλογές δε θα συνοδεύεται από χρεώσεις. Με αυτόν τον τρόπο, οι καταθέσεις των παιχτών που θέλουν να διεκδικήσουν κέρδη με τα στοιχήματά τους αποκτούν μεγαλύτερη αξία, αφού κανένα ποσό δε θα χάνεται στη διαδικασία.

Άλλωστε, κάποιοι τρόποι καταθέσεων συνοδεύονται από μικρότερες ή μεγαλύτερες χρεώσεις, ανάλογα με την εταιρεία ή τη τράπεζα που αναλαμβάνει τις μεταφορές. Πλέον, όμως, τις προμήθειες αυτές αναλαμβάνει να καλύψει η Interwetten, για λογαριασμό των μελών της.

 

Οι τρόποι καταθέσεων στην ιστοσελίδα της Interwetten

Η Interwetten προσφέρει μια μεγάλη γκάμα μεθόδων καταθέσεων στην ιστοσελίδα στοιχήματος που διατηρεί. Αναλυτικότερα, προσφέρει τις εξής επιλογές: Visa, Mastercard, Maestro, Viva Payments (και για τις ελληνικές χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες), Paysafe, Moneysafe, Skrill και Neteller.

Όλοι οι παραπάνω τρόποι υπόσχονται υψηλά επίπεδα ασφαλείας, άμεσες πληρωμές και ευκολία στη διαδικασία καταθέσεων. Και πλέον υπόσχονται καταθέσεις χωρίς καμία απολύτως προμήθεια, αφού η Interwetten αναλαμβάνει να καλύψει κάθε πιθανή χρέωση στις διαδικασίες.

 

Κέρδος για τους παίχτες οι μηδενικές χρεώσεις

Χάρη στη νέα απόφαση της Interwetten να αναλάβει την κάλυψη χρεώσεων και προμηθειών στις καταθέσεις μέσω των παραπάνω μεθόδων, οι παίχτες θα μπορούν πλέον να μεταφέρουν χρήματα στους λογαριασμούς τους, χωρίς να χάνουν ένα μικρό ποσοστό. Έτσι, θα έχουν περισσότερα χρήματα στη διάθεσή τους, προκειμένου να τοποθετούν τα στοιχήματα της επιλογής τους και να διεκδικούν κέρδη. Και, φυσικά, μπορούν να εκμεταλλεύονται και τις συχνές προσφορές της Interwetten, προκειμένου να ενισχύουν ακόμη περισσότερο την αξία των καταθέσεών τους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.