Μπλοκάρισμα στοιχηματικών συναλλαγών προσφέρουν οι αυστραλιανές τράπεζες

Η τράπεζα NAB είναι η πρώτη της Αυστραλίας που προσφέρει πλέον στους πελάτες τους την επιλογή να μπλοκάρουν τις συναλλαγές προς στοιχηματικές ιστοσελίδες. Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι το πρώτο αυτού του τύπου που προσφέρεται στο τραπεζικό σύστημα της Αυστραλίας και απευθύνεται σε εκείνους που αντιμετωπίζουν ή φοβούνται πως αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο και σκοπό έχει να προστατέψει τα χρήματά τους από παρορμητικές συμπεριφορές.

Η διαδικασία μπλοκαρίσματος που προσφέρει η NAB, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα απλή και πραγματοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού.

 

Πρωτοποριακή υπηρεσία για τα δεδομένα της Αυστραλίας

Η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται σε κάποιες (ελάχιστες) τράπεζες ανά τον κόσμο, ειδικά σε χώρες με ιδιαίτερα αναπτυγμένες αγορές τυχερών παιχνιδιών, αλλά είναι η πρώτη φορά που κάποια τράπεζα της προσφέρει στην Αυστραλία.

Όσοι διατηρούν τραπεζικό λογαριασμό στη NAB και πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω διαδικτύου θα πρέπει να κατεβάσουν το ειδικό app του e-banking, το οποίο προσφέρει και το συγκεκριμένο εργαλείο. Με το πάτημα ενός κουμπιού, οι παίχτες μπορούν να μπλοκάρουν εθελοντικά κάθε συναλλαγή με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της χώρας, μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών VISA.

Tο νέο εργαλείο, τέλος, είναι διαθέσιμο και για Android κινητά και για iPhone. Ήδη, οι κάτοχοι iPhone μπορούσαν να κατεβάσουν το app από τα τέλη του 2019 και να μπλοκάρουν τις συναλλαγές που επιθυμούσαν.  

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.