26 άδειες εξέδωσε η Πολιτεία της Virginia για τις υποστηρικτικές υπηρεσίες online στοιχήματος

Η Virginia αποτελεί μία από τις Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν ήδη νομιμοποιήσει το στοίχημα, αλλά προς το παρόν δεν έχουν ξεκινήσει να προσφέρουν υπηρεσίες στοιχήματος, μέσω επίγειων πρακτορείων και ιστοσελίδων. Οι αρμόδιοι, όμως, βρίσκονται στην τελική ευθεία για το ντεμπούτο της αγοράς, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσαν τις πρώτες εταιρείες που εξασφάλισαν μια άδεια νόμιμης λειτουργίας, στον τομέα των υποστηρικτικών υπηρεσιών της αγοράς.

Πρόκειται για 26 εταιρείες, οι οποίες ανήκουν σε όλο το φάσμα υποστηρικτικών υπηρεσιών της νέας αγοράς στοιχήματος της Virginia: πάροχοι υπηρεσιών ηλεκτρονικών πληρωμών, συνεργάτες και εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού, οι οποίες θα αναλάβουν να καλύψουν κάθε ανάγκη της αγοράς στοιχήματος.

 

Οι 26 άδειες της Virginia

Οι αρμόδιοι της Πολιτείας ανακοίνωσαν τις εταιρείες που εξασφάλισαν τις πρώτες 26 άδειες για τον τομέα παροχής υποστηρικτικών υπηρεσιών στη νέα αγορά του online στοιχήματος. Ανάμεσα σε αυτές τις εταιρείες βρίσκονται πολλά γνωστά ονόματα, όπως οι Facebook, PayPal, Paysafecard, Skrill, Sportradar και Gambling.com. Οι παραπάνω εταιρείες είναι οι πιο γνωστές ανάμεσα στις 26 που έλαβαν την άδεια, προκειμένου να παρέχουν τις υπηρεσίες τους στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες και στους παίχτες της Virginia.

Οι υπηρεσίες αυτές είναι πολλές και διαφορετικές. Για παράδειγμα, το Facebook έχει άδεια να φιλοξενήσει διαφημιστικά μηνύματα των στοιχηματικών ιστοσελίδων, η Sportradar να παρέχει στατιστικά, δεδομένα και αποδόσεις του live στοιχήματος στις στοιχηματικές, ενώ οι Paysafe και Skrill να παρέχουν υπηρεσίες ηλεκτρονικών πληρωμών. Παράλληλα, μια σειρά από εταιρείες σχεδιασμού λογισμικού θα παρέχουν τεχνολογικές λύσεις στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, ενώ οι συνεργάτες των στοιχηματικών, όπως η Gambling.com, θα αναλάβουν την ενημέρωση, την δημοσίευση προγνωστικών και προσφορών και πολλές άλλες πρωτοβουλίες.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι η Virginia υπερψήφισε τη νομιμοποίηση του online και του επίγειου στοιχήματος τον Απρίλιο του 2020, αλλά προς το παρόν δεν έχει προχωρήσει στο επίσημο ντεμπούτο της αγοράς. Όσο όλες οι εκκρεμότητες λύνονται, πάντως, πλησιάζουμε πιο κοντά στην τελική ημερομηνία.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.