Νέους νόμους περί στοιχήματος ζητά η γαλλική ARJEL

Η γαλλική Αρχή ρύθμισης του στοιχήματος, ARJEL, καλεί τους αρμόδιους να επανεξετάσουν τους ισχύοντες νόμους και να της παρέχουν νέες αρμοδιότητες και νέα εργαλεία, προκειμένου να μπορέσει να ελέγξει πιο αποτελεσματικά την αγορά στοιχήματος της Γαλλίας. Σύμφωνα με στέλεχος της ARJEL, οι σημερινοί νόμοι δεν επιτρέπουν στην αρμόδια Αρχή να ρυθμίσει αποτελεσματικά την αγορά, η οποία έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που ζητά ουσιαστικά η ARJEL είναι μια σειρά νέων μέτρων που θα καλύπτει όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, αλλά και τη μεγάλη ανάπτυξη που χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια την αγορά στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών στη Γαλλία.

 

Οι νόμοι δεν προλαβαίνουν τις εξελίξεις

Είναι γεγονός, άλλωστε, ότι η αγορά στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών της Γαλλίας ήταν αρκετά περιορισμένη πριν μερικά χρόνια. Από το 2010 και έπειτα, όμως, ξεκίνησε η ανάπτυξη, η οποία πλέον έχει φτάσει σε ακόμη μεγαλύτερα ύψη. Οι πιο πρόσφατοι νόμοι τέθηκαν σε ισχύ την ίδια χρονιά, αλλά σύμφωνα με τους υπεύθυνους, δεν ήταν αρκετοί, ώστε να εξοπλίσουν κατάλληλα την ARJEL για τις προκλήσεις που θα αντιμετώπιζε σε μερικά χρόνια.

Αυτό που ζητούν οι αρμόδιοι είναι νόμοι που θα ρυθμίζουν αποτελεσματικότερα την αγορά στοιχήματος και τυχερών παιχνιδιών, αλλά και νέες αρμοδιότητες, που θα επιτρέψουν στην ARJEL την καλύτερη δυνατή επιτήρηση, ρύθμιση και παρέμβαση στην αγορά. Παράλληλα, βέβαια, είναι απαραίτητη και η ενίσχυση της χρηματοδότησης της αρμόδιας Αρχής, προκειμένου να μπορεί να ανταπεξέρχεται στις νέες αρμοδιότητές της.

Τέλος, όσον αφορά στο νέο νομικό πλαίσιο που ζητά η ARJEL, αυτό θα πρέπει να είναι πιο ελαστικό, προκειμένου να μπορούν να προστεθούν χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις νέες τεχνολογίες και μορφές τζόγου τα επόμενα χρόνια.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.