Επεκτείνονται τα νόμιμα στοιχήματα στο New Jersey

Η Πολιτεία του New Jersey έχει νομιμοποιήσει το στοίχημα από το καλοκαίρι του 2018 και, ενώ λειτουργούν νόμιμα επίγειες και online εταιρείες στοιχήματος, υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί, που δεν επιτρέπουν όλους τους τύπους στοιχηματισμού. Ένας από τους τύπους στοιχημάτων που δεν επιτρέπεται (αλλά θα επιτραπεί πολύ σύντομα) είναι αυτός του ιπποδρομιακού στοιχήματος σταθερών αποδόσεων.

Ωστόσο, ένα νέο νομοσχέδιο νομιμοποίησε και αυτόν τον τύπο στοιχηματισμού, το οποίο σημαίνει ότι οι κάτοικοι και οι παίχτες της Πολιτείας θα μπορούν σύντομα να τοποθετούν στοιχήματα στις ιπποδρομίες μέσω σταθερών αποδόσεων και όχι αποκλειστικά μέσου του αμοιβαίου στοιχηματισμού.

 

Ο νέος τρόπος στοιχηματισμού στο New Jersey

Μέχρι σήμερα, οι παίχτες από το New Jersey που ήθελαν να στοιχηματίσουν στις ιπποδρομίες είχαν μόνο μία επιλογή: το αμοιβαίο στοίχημα. Κάθε παίχτης μπορούσε να τοποθετεί αμοιβαία στοιχήματα στις ιπποδρομίες, σε κάποιο πρακτορείο ή online, και, στην περίπτωση που κέρδιζε, να εισέπραττε κέρδη ανάλογα των ποσών που θα είχαν συγκεντρωθεί.

Ένα νέο νομοσχέδιο, όμως, έβαλε τέλος στον συγκεκριμένο περιορισμό. Το νομοσχέδιο νομιμοποιεί το στοίχημα σταθερών αποδόσεων, το οποίο σημαίνει ότι κάθε εταιρεία και ιστοσελίδα που δραστηριοποιείται νόμιμα στην Πολιτεία μπορεί να προσφέρει στοίχημα στις ιπποδρομίες. Βέβαια, οι εταιρείες αυτές θα καλούνται να πληρώνουν ένα ποσό για να αποκτήσουν το δικαίωμα, με τα χρήματα που θα συγκεντρώνονται από την Πολιτεία να καταλήγουν σε ταμεία για την ενίσχυση των ιπποδρομιών, αλλά και την καταπολέμηση του εθισμού στον τζόγο.

Το νέο νομοσχέδιο, τέλος, θα πρέπει να εγκριθεί και από τον κυβερνήτη της Πολιτείας, αλλά δεδομένης της αποδοχής που έτυχε από τα αρμόδια νομοθετικά όργανα της Πολιτείας, η μετατροπή του σε νόμο θεωρείται βέβαιη. Τέλος, αναμένεται να τεθεί σύντομα σε ισχύ, προσφέροντας νέες επιλογές στοιχηματισμού στους παίχτες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.