Σημαντικό στοιχηματικό περιορισμό αποσύρει το αμερικανικό NCAA

To NCAA, το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ που καλύπτει μια σειρά από αθλήματα, αποφάσισε να αποσύρει έναν από τους σημαντικότερους περιορισμούς που αφορούν στο νόμιμο στοίχημα. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν ότι αποσύρεται ο περιορισμός που απαγόρευε τη διεξαγωγή κορυφαίων αγώνων πρωταθλημάτων σε Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα.

Αυτό σημαίνει ότι τελικοί κολεγιακών πρωταθλημάτων θα μπορούν πλέον να διεξάγονται και σε Πολιτείες όπως το Las Vegas, το New Jersey και άλλες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα. Αυτή η απόφαση, όμως, δε σημαίνει ότι το NCAA άλλαξε γνώμη και είναι πλέον φιλικά διακείμενο απέναντι στη νομιμοποίηση του στοιχήματος στις ΗΠΑ.

 

Η απόφαση της NCAA για τις Πολιτείες με νόμιμο στοίχημα

Μέχρι και πέρσι, η μόνη Πολιτεία, στην οποία απαγορευόταν να διεξαχθεί τελικός ή άλλος κορυφαίος αγώνας του NCAA, ήταν το Las Vegas. Από το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως, όταν το στοίχημα νομιμοποιήθηκε και σε άλλες Πολιτείες, η λίστα του NCAA με τις απαγορευμένες Πολιτείες αυξήθηκε.

Η νέα απόφαση, όμως, επιτρέπει τη διεξαγωγή τελικών του NCAA και σε Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα. Αυτό, όμως, δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι υπεύθυνοι του κολεγιακού πρωταθλήματος έχουν αλλάξει γνώμη για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στις ΗΠΑ.

 

Παραμένει κατά του στοιχήματος το NCAA

Οι υπεύθυνοι, άλλωστε, δήλωσαν ξεκάθαρα ότι παραμένουν αντίθετοι στη νομιμοποίηση του στοιχήματος και στη περίληψη των αγώνων του NCAA στα στοιχηματικά κουπόνια, ακόμη και σε Πολιτείες που κάτι τέτοιο είναι νόμιμο. Με επίσημη ανακοίνωσή του, το NCAA επιμένει ότι η νομιμοποίηση του στοιχήματος μπορεί να καταφέρει σημαντικό πλήγμα στην ακεραιότητα των πρωταθλημάτων και να επηρεάσει αρνητικά τους αθλητές, οι οποίοι βρίσκονται σε μια ηλικία ευαίσθητη και επικίνδυνη.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, οι υπεύθυνοι έχουν προαναγγείλει μια σειρά μέτρων που θα θωρακίσει την ακεραιότητα του NCAA. Τα μέτρα αυτά δεν έχουν ανακοινωθεί και δε γνωρίζουμε λεπτομέρειες, ωστόσο, είναι σίγουρο πως θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά και καθόλου φιλικά διακείμενα προς το στοίχημα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.