Με 3% επί του τζίρου τους θα φορολογούνται οι στοιχηματικές εταιρείες στη Βραζιλία

Η Βραζιλία εργάζεται πυρετωδώς, προκειμένου να ολοκληρώσει το νομοθετικό πλαίσιο για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος, και η κυβέρνηση έχει ήδη αποφασίσει και ανακοινώσει μια σειρά από μέτρα, όσον αφορά στις διαδικασίες αδειοδότησης των εταιρειών, της λειτουργίας της αγοράς νόμιμου στοιχήματος, αλλά και στα ποσά που θα καλούνται να πληρώνουν οι στοιχηματικές που θα εξασφαλίζουν την απαραίτητη άδεια.

Ανάμεσα σε αυτά τα μέτρα βρίσκεται και ο φόρος των στοιχηματικών εταιρειών, ο οποίος τελικά θα παραμείνει στο 3%, παρόλο που προηγούμενο προεδρικό διάταγμα τον μείωσε στο 1%.

 

Οι φόροι και τα έξοδα των νόμιμων εταιρειών στοιχήματος στη Βραζιλία

Σύμφωνα με το νόμο που σύντομα θα μπει σε ισχύ στη Βραζιλία, οι εταιρείες στοιχήματος που θα δραστηριοποιούνται νόμιμα θα είναι υποχρεωμένες να πληρώνουν φόρο 3% επί του τζίρου τους. Αυτό, όμως, δε θα είναι το μόνο έξοδο των εταιρειών που θα μπορούν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη Βραζιλία. Οι εταιρείες που θα εξασφαλίζουν μια άδεια θα καλούνται να πληρώνουν το ποσό των 655.000 ευρώ για εννιά χρόνια (όσο ισχύει και η άδεια), αλλά και μια μηναία συνδρομή, αξίας 4.500 ευρώ για το επίγειο και 6.500 ευρώ για το online στοίχημα. Όσες εταιρείες αποκτούν και τις δύο άδειες θα πληρώνουν συνολικά 10.000 ευρώ το μήνα.

 

Άλλα μέτρα που προβλέπει ο βραζιλιάνικος νόμος

Οι εταιρείες που θέλουν να διεκδικήσουν μία από τις διαθέσιμες άδειες νόμιμης λειτουργίας στην αγορά στοιχήματος της Βραζιλίας θα πρέπει επίσης να παρουσιάσουν εγγυητικές επιστολές και να υπογράψουν μια δήλωση που ξεκαθαρίζει ότι δεν έχουν αναμειχθεί σε παράνομες δραστηριότητες. Επιπλέον, θα πρέπει να εξασφαλίσουν συνεργασία με μια ανεξάρτητη εταιρεία, που θα αναλάβει να τεστάρει και να πιστοποιήσει τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό τους.

Ο νόμος, τέλος, περιείχε και μια διάταξη, η οποία θα απαγόρευε σε κάθε εταιρεία στοιχήματος που σήμερα δραστηριοποιείται παράνομα στη Βραζιλία να αιτηθεί μία από τις άδειες. Η διάταξη αυτή, όμως, αποσύρθηκε.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη