Φόβοι για το τελειωτικό πλήγμα στην αγγλική αγορά από τα νέα μέτρα που εξετάζει η κυβέρνηση

Η αγγλική κυβέρνηση έχει διατάξει μια σειρά αξιολογήσεων για το νόμο που ρυθμίζει την αγορά τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου και οι περιορισμοί που ενδέχεται να ισχύσουν μετά την αναθεώρησή του είναι πολλοί, με αποτέλεσμα οι νόμιμες εταιρείες και ιστοσελίδες στοιχήματος να ανησυχούν για το μέλλον τους στην κορυφαία αγορά τυχερών παιχνιδιών της Ευρώπης. Ένας από τους περιορισμούς που εξετάζεται είναι αυτός του μηνιαίου ορίου των 100 ευρώ στα έξοδα των παιχτών, το οποίο θα μπορεί να ξεπεραστεί μόνο μετά από έλεγχο στα εισοδήματά τους.

Το συγκεκριμένο μέτρο, αν τεθεί σε ισχύ, θα είναι το χειρότερο για τις νόμιμες εταιρείες και ιστοσελίδες στοιχημάτων, καθώς πολλοί παίχτες που δε θα επιθυμούν έλεγχο στα οικονομικά τους ή δε θα ξεπερνούν το όριο ή θα προτιμούν να στοιχηματίζουν στις πιο… διακριτικές παράνομες ιστοσελίδες. Για αυτό το λόγο, παράγοντες της αγοράς προειδοποιούν ότι το συγκεκριμένο μέτρο θα αποτελέσει το τελειωτικό πλήγμα για την αγορά νόμιμων τυχερών παιχνιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία.

 

Νέες προειδοποιήσεις κατά του μέτρου

Στις φωνές που αντιτίθενται σθεναρά στο συγκεκριμένο μέτρο έρχεται να προστεθεί και αυτή του πρώην CEO της GVC Holdings (πλέον Entain), Kenny Alexander, ο οποίος θεωρεί ότι το μέτρο του ορίου εξόδων, σε συνδυασμό με τους οικονομικούς ελέγχους, θα αποτελέσει το τελειωτικό πλήγμα στην αγορά τυχερών παιχνιδιών. Σύμφωνα με τον Kenny Alexander, τα προβλήματα που θα δημιουργήσει το εν λόγω μέτρο θα είναι πολύ χειρότερα από όσα έχει δημιουργήσει τους τελευταίους μήνες η πανδημία.

Ο πρώην CEO Kenny Alexander μιας εκ των κορυφαίων στοιχηματικών εταιρειών του Ηνωμένου Βασιλείου προειδοποίησε, μάλιστα, τους αρμόδιους, ότι ένα τέτοιο χτύπημα στη λειτουργία της αγοράς θα επηρεάσει και παράπλευρους τομείς, όπως η διεξαγωγή των ιπποδρομιών και άλλων αθλημάτων, που μεταξύ άλλων βασίζονται και στα έσοδα που εξασφαλίζουν μέσω του στοιχήματος.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.