Καθυστερεί η νομιμοποίηση του στοιχήματος στην Πολιτεία της Μασαχουσέτης

Οι εταιρείες στοιχήματος και οι λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών ανέμεναν να αποφασιστεί και επίσημα η νομιμοποίηση του στοιχήματος στην Πολιτεία της Μασαχουσέτης πριν μερικές ημέρες, όταν οι αρμόδιες Αρχές συνεδρίασαν για να λάβουν αποφάσεις οικονομικού χαρακτήρα. Ωστόσο, δεν προέκυψε τίποτε σχετικό από την συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Όπως φαίνεται, το ντεμπούτο της αγοράς στοιχήματος της Μασαχουσέτης θα καθυστερήσει λίγο ακόμα, αλλά οι εμπλεκόμενοι φορείς δεν αμφιβάλουν καθόλου για το αν θα πραγματοποιηθεί. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η τελική απόφαση για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στην Πολιτεία θα ληφθεί οπωσδήποτε μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021.

 

Οι καθυστερήσεις στη νομιμοποίηση της αγοράς

Το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στην Πολιτεία της Μασαχουσέτης έχει κατατεθεί από το 2019 και, ενώ έχει εγκριθεί σε πρώτο βαθμό, αναμένεται εδώ και μήνες η τελική απόφαση. Πολλοί πίστευαν ότι η απόφαση αυτή θα ανακοινωνόταν μετά την πρόσφατη συνεδρίαση των αρμοδίων. Ωστόσο, οι συμμετέχοντες και ο κυβερνήτης της Πολιτείας ανέφεραν ότι δεν ασχολήθηκαν με το θέμα, καθώς ήταν πιο επείγοντα τα οικονομικά προβλήματα που προέκυψαν από την επέλαση της πανδημίας.

Οι φορείς της αγοράς, πάντως, δεν ανησυχούν και θεωρούν δεδομένη την ανακοίνωση για νομιμοποίηση του στοιχήματος στην Πολιτεία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2021. Άλλωστε, οι αρμόδιοι έχουν ήδη εκφράσει τις προθέσεις τους να ανταγωνιστούν στη συγκεκριμένη αγορά τις γειτονικές τους Πολιτείες, ενώ δεν πρέπει να υποτιμούμε και τις πιέσεις που δέχονται από κορυφαίες αμερικανικές εταιρείες στοιχήματος, όπως η DraftKings, η οποία εδρεύει στην Πολιτεία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.