Συλλήψεις για τη διενέργεια παράνομου στοιχήματος στα Τρίκαλα

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις, μετά την εξάρθρωση δικτύου παράνομου στοιχηματισμού στην πόλη των Τρικάλων. Συγκεκριμένα, οι δύο συλληφθέντες προσέφεραν υπηρεσίες online στοιχήματος σε παίχτες.

Όπως προέκυψε από τον αιφνιδιαστικό έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, δύο άτομα παρείχαν υπηρεσίες στοιχηματισμού ως παρένθετα πρόσωπα, ανοίγοντας λογαριασμούς σε στοιχηματικές ιστοσελίδες και δεχόμενοι στοιχήματα από τους πελάτες.

 

Δύο συλλήψεις και κατάσχεση εξοπλισμού

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις, ενός 48χρονου και ενός 41χρονου, οι οποίοι παρείχαν τις παράνομες υπηρεσίες στοιχηματισμού. Ο 48χρονος ιδιοκτήτης, από την άλλη, δεν ήταν στο κατάστημα την ώρα του ελέγχου και αναζητείται από την αστυνομία.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν επτά υπολογιστές, χαρτιά με σημειώσεις για χρηματικά ποσά και ονόματα παιχτών, καθώς και το ποσό των 8.104 ευρώ που προερχόταν από τις δραστηριότητες παράνομου στοιχηματισμού.

Οι κατηγορούμενοι, τέλος, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, προκειμένου να απολογηθούν.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.