Νομιμοποίηση του online στοιχήματος εξετάζει η κυβέρνηση του Ontario

H κυβέρνηση του Ontario στον Καναδά εξετάζει μια σειρά χαλαρότερων μέτρων, σχετικά με τομείς όπως η κατανάλωση αλκοόλ και τα τυχερά παιχνίδια. Ανάμεσα σε αυτά τα μέτρα, μάλιστα, βρίσκεται και ένα που ενδεχομένως οδηγήσει στη νομιμοποίηση του online στοιχήματος.

Αναλυτικότερα, οι αρμόδιοι του Ontario εξετάζουν μεταξύ άλλων, τη χαλάρωση των απαγορεύσεων στην κατανάλωση αλκοόλ (ακόμη και μέσα σε καζίνο, κάτι που απαγορεύεται σήμερα), αλλά και στη νομιμοποίηση του online στοιχήματος.

 

Τα μέτρα που προτείνουν οι αρμόδιοι

Το σημαντικότερο μέτρο ανάμεσα σε αυτά που προτείνουν οι αρμόδιοι έχει να κάνει με τη νομιμοποίηση του online στοιχήματος. Αυτή τη στιγμή, στον Καναδά δεν υπάρχει ομοσπονδιακός νόμος που να νομιμοποιεί το online στοίχημα. Ωστόσο, η κυβέρνηση κάθε περιφέρειας μπορεί να το νομιμοποιήσει, αν το επιθυμεί.

Αυτό ακριβώς επιθυμεί και η κυβέρνηση του Ontario, με τη λογική ότι ήδη πολλοί από τους κατοίκους στοιχηματίζουν online. Από τη στιγμή, όμως, που δεν υπάρχουν νόμιμες εναλλακτικές, οι παίχτες καταφεύγουν σε μη αδειοδοτημένες ιστοσελίδες, με αποτέλεσμα να χάνονται δημόσια έσοδα. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες (που επικαλούνται οι αρμόδιοι), άλλωστε, οι κάτοικοι του Ontario ξοδεύουν περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια στο παράνομο online στοίχημα.

Όλα τα μέτρα που προτείνουν οι αρμόδιοι, τέλος, βασίζονται στη λογική ότι οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες θα προστατεύονται επαρκώς και πως οι παίχτες θα εκμεταλλευτούν τις νέες τους δυνατότητες με σύνεση και υπευθυνότητα.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη