Σφήνα στα στοιχηματικά φαβορί για τον MVP του NBA ο Luka Doncic

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μακροχρόνια στοιχήματα για τη φετινή σεζόν του NBA είναι αυτό που προβλέπει τον MVP της κανονικής σεζόν και ήδη οι προβλέψεις έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο! Φέτος, οι δύο βασικοί διεκδικητές του τίτλου είναι ο περσινός νικητής, Γιάννης Αντετοκούνμπο, και ο Lebron James, με άλλους παίχτες να προσπαθούν να καλύψουν το κενό που έχει δημιουργηθεί με τους δύο κορυφαίους.

Στα δύο παραπάνω φαβορί συμφωνούν οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι η διαφορά των Αντετοκούνμπο και James με τους υπόλοιπους υποψήφιους, όσον αφορά στις αποδόσεις είναι μεγάλη. Ελάχιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες, όμως, έχουν αποφασίσει να ανακηρύξουν διαφορετικά φαβορί.

 

Στα φαβορί της DraftKings ο Luka Doncic

H Draftkings είναι μία από τις εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στις ΗΠΑ, στον επίγειο και στον online τομέα. Και οι παίχτες που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν μέσω αυτής στον φετινό MVP του NBA θα δουν διαφορετικά φαβορί, σε σχέση με τις υπόλοιπες. Πρώτος (και με τη χαμηλότερη απόδοση) είναι και εδώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με απόδοση 1.15, αλλά στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Luka Doncic, με απόδοση 9.00. Τρίτος, με μικρή διαφορά, είναι ο Lebron James, με απόδοση 10.00, ενώ ακολουθεί ο James Harden, με απόδοση 13.00.

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις δε συμφωνούν με την πλειοψηφία των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιρειών, πάντως, και πολλοί κάνουν λόγο για λάθος της DraftKings. Άλλωστε, στον τομέα των στατιστικών, ο James επικρατεί του Doncic, ενώ επιπλέον έχει αγωνιστεί σε περισσότερους αγώνες και η ομάδα του (LA Lakers) βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση από αυτή του Doncic (Dallas Mavericks).

Να θυμίσουμε πως και πέρσι οι στοιχηματικές εταιρείες έδιναν φαβορί τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τον τίτλο του MVP.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.