Δυσαρεστημένη από την αυστραλιανή αγορά η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τις αλλαγές στην αυστραλιανή αγορά online στοιχήματος και καταγγέλλει σημαντικές καθυστερήσεις σε προγράμματα προστασίας των παιχτών από τα προβλήματα του εθισμού στον τζόγο. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, βασική αιτία για την δυσαρέσκεια της Ladbrokes είναι οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο κοινωνικό πρόγραμμα εθελοντικού αποκλεισμού των παιχτών του στοιχήματος.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σκοπό να προστατέψει όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο, επιτρέποντάς τους να ζητήσουν τον εθελοντικό αποκλεισμό τους από τις στοιχηματικές εταιρίες. Σύμφωνα με τη Ladbrokes, όμως, η σχετική διαδικασία είναι πολύπλοκη και δεν εξυπηρετεί ουσιαστικά τον σκοπό της.

 

Οι ενστάσεις της Ladbrokes στην αυστραλιανή αγορά

Σύμφωνα με την απόφαση των αρμόδιων Αρχών, οι παίχτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο θα μπορούν να συνδεθούν με μια ειδική πλατφόρμα και να συμπληρώνουν την αίτηση εθελοντικού αποκλεισμού. Με την ίδια πλατφόρμα θα είναι συνδεδεμένες και οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, προκειμένου να ενημερώνονται.

Ωστόσο, οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του νέου μέτρου καθυστερούν (αδικαιολόγητα κατά τη Ladbrokes) και ακόμη δεν έχει βρεθεί καν η εταιρία που θα αναπτύξει το σχετικό λογισμικό. Επιπλέον, η Ladbrokes καταγγέλλει ότι οι διαδικασίες για παίχτες και για εταιρίες είναι πολύπλοκες και δεν πρόκειται να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι παραπάνω καταγγελίες, τέλος, έχουν δημιουργήσει και φήμες για αποχώρηση της Ladbrokes από την ομάδα των στοιχηματικών εταιριών που έχουν δεσμευθεί για προστασία των παιχτών εντός του κυβερνητικού προγράμματος. Και αυτή τη φημολογία έρχεται να ενισχύσει και η αντίθεση της στοιχηματικής εταιρίας σε ένα ακόμη εθελοντικό μέτρο: αυτό της κατάργησης των προσφορών καλωσορίσματος νέων μελών.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.