Ενώνει τα γραφεία της στη Μάλτα η στοιχηματική εταιρία Kindred

Η στοιχηματική εταιρία Kindred, ιδιοκτήτρια μεταξύ άλλων της ιστοσελίδας στοιχήματος Unibet προχώρησε στη μεταφορά των γραφείων που διατηρεί στη Μάλτα. Τα δύο γραφεία στεγάζονται πλέον σε ένα νέο και υπερσύγχρονο χώρο στο Tigne Point. Σύμφωνα με τους αρμόδιους της εταιρίας στοιχήματος, η μεταφορά και ένωση των γραφείων κρίθηκε απαραίτητη, λόγω της συνεχόμενης ανάπτυξης που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις της στη χώρα.

Άλλωστε, οι δραστηριότητες της εταιρίας σε ολόκληρη την Ευρώπη επεκτείνονται μέσω του online τομέα και τα γραφεία της στη Μάλτα έχουν συνεχώς νέες ανάγκες προσωπικού.

 

Τα νέα γραφεία της Kindred στη Μάλτα

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kindred, τα δύο γραφεία της στη Μάλτα ενώθηκαν κάτω από την ίδια στέγη και οι 400 πλέον υπάλληλοί της θα εδρεύουν στο Tigne Point. Εκτός από τις απαραίτητες υποδομές για την εργασία των 400 υπαλλήλων της, οι νέες εγκαταστάσεις μπορούν να φιλοξενήσουν 500 ακόμη γραφεία, ώστε να καλύψουν μελλοντικές ανάγκες της εταιρίας. Παράλληλα, εκτείνονται σε ένα τριώροφο κτίριο, διαθέτουν την πιο σύγχρονη τεχνολογία, καθώς και 47 αίθουσες συναντήσεων. Οι υπάλληλοι, τέλος, θα μπορούν να συμμετέχουν σε μαθήματα γιόγκα και άλλες ψυχαγωγικές δραστηριότητες, καθώς και να γευματίζουν δωρεάν.

 

“Θα εργαστούμε σκληρά για να προσελκύσουμε ταλαντούχους συνεργάτες”

Tη μεταφορά των γραφείων της Kindred στη Μάλτα ανακοίνωσε ο CEO του ομίλου, Henrik Tjärnström, ο οποίος συμπλήρωσε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε επιτέλους να συγκεντρώσουμε όλους τους υπαλλήλους μας στη Μάλτα στα εντυπωσιακά νέα γραφεία στο Tigne Point. Είμαστε μια εταιρεία που κινούμαστε στις πρώτες θέσεις του ανταγωνισμού και που παρουσιάζουμε μεγάλη ανάπτυξη, σε μια αγορά που ο ανταγωνισμός για νέα ταλέντα είναι σκληρός. Μέσω των νέων μας γραφείων στη Μάλτα, θα εργαστούμε σκληρά για να προσελκύσουμε ταλαντούχους συνεργάτες, ώστε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς την κορυφή, στις αγορές που δραστηριοποιούμαστε”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.