Υψηλοί λογαριασμοί για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος για το New Jersey

Η Πολιτεία του New Jersey και ο δικαστικός αγώνας που δίνει κατά του ομοσπονδιακού νόμου PASPA αποτελούν την αιχμή του δόρατος στις προσπάθειες για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος στις ΗΠΑ. Αν οι υπεύθυνοι της Πολιτείας και οι δικηγόροι τους καταφέρουν να πείσουν το Ανώτατο Δικαστήριο να παραχωρήσει σε κάθε Πολιτεία το δικαίωμα να ρυθμίζει μόνη της την αγορά στοιχήματος, ο χάρτης των τυχερών παιχνιδιών θα αλλάξει και πολλές Πολιτείες θα επωφεληθούν.

Ωστόσο, ο δικαστικός αγώνας του New Jersey έχει στοιχίσει πολλά χρήματα στην Πολιτεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα, τα έξοδα των υπευθύνων για μια δικαστική διαμάχη που κρατά σχεδόν μια πενταετία και κορυφώνεται αυτές τις ημέρες έχουν ξεπεράσει τα 8 εκατομμύρια ευρώ!

 

Τα δικαστικά έξοδα του New Jersey για το στοίχημα

Αναλυτικότερα, δόθηκαν στη δημοσιότητα οι λογαριασμοί που έχουν παραλάβει έως τώρα οι υπεύθυνοι της Πολιτείας του New Jersey από τα δικηγορικά γραφεία που τους έχουν εκπροσωπήσει στα δικαστήρια. Οι λογαριασμοί αυτοί φτάνουν συνολικά τα 8,6 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για τους λογαριασμούς δύο δικηγορικών γραφείων που έχουν συνεργαστεί με τους υπεύθυνους της Πολιτείας του New Jersey. Και οι δύο, μάλιστα, εμφανίζονται να έχουν σχέσεις με τον πρώην κυβερνήτη της Πολιτείας, Chris Christie. Αναλυτικότερα, η πρώτη, Gibson Dunn & Crutcher, χρέωσε τους υπεύθυνους με το ποσό των 7 εκατομμυρίων δολαρίων, για το διάστημα 2012-2017. Η δεύτερη, η Gibbons P.C., έχει χρεώσει το New Jersey με το ποσό των 1,6 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να εκπροσωπήσει τους υπεύθυνους κατά το διάστημα 2017-2018.

Η δικαστική διαδικασία, τέλος, συνεχίζεται και δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο το πότε θα τελειώσει. Αν, πάντως, το New Jersey δικαιωθεί, κάθε Πολιτεία των ΗΠΑ θα έχει το δικαίωμα να αποφασίσει η ίδια αν το στοίχημα θα παραμείνει παράνομο ή αν θα νομιμοποιηθεί εντός των ορίων της.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.