“Πάμε Στοίχημα”: Παραμένει εκτός η ΑΕΚ

Το Συμβούλιο της Επικρατείας δικαίωσε με απόφασή του την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), δικαιολογώντας την απόφαση για απαγόρευση συμμετοχής της ΑΕΚ στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ δε μπορεί να βρίσκεται σε οποιοδήποτε στοίχημα τοποθετείται μέσω του ΟΠΑΠ (στο “Πάμε Στοίχημα” ή στα υπόλοιπα παιχνίδια προγνωστικών του Οργανισμού).

 

Η πολύμηνη πλέον υπόθεση της ΑΕΚ ξεκίνησε τον Αύγουστο του 2015, όταν η ΕΕΑ απαγόρευσε τη συμμετοχή της ΑΕΚ στο “Πάμε Στοίχημα”, κρίνοντας ότι προέκυπτε ασυμβίβαστο από τη συμμετοχή του Δημήτρη Μελισσανίδη στα διοικητικά της ομάδας και την ταυτόχρονη συμμετοχή του γιου του στη μετοχική σύνθεση του ΟΠΑΠ. Η συγκεκριμένη απόφαση προσβλήθηκε από τον ΟΠΑΠ και την ΑΕΚ, μέσω προσφυγής των δύο φορέων στο ΣτΕ. Απαίτησή τους ήταν να κριθεί η συγκεκριμένη απόφαση αντισυνταγματική και παράνομη.

 

Το ΣτΕ, όμως, αποφάνθηκε πάνω στην υπόθεση και χαρακτήρισε την απόφαση της ΕΕΑ πλήρως δικαιολογημένη, λόγω του παραπάνω ασυμβίβαστου. Χαρακτήρισε ταυτόχρονα τους ισχυρισμούς του ΟΠΑΠ αβάσιμους και απαράδεκτους, ενώ απέρριψε και την προσφυγή που είχε πραγματοποιήσει η ΑΕΚ.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.