Δελτίο Τύπου: Συκοφαντικές επιθέσεις κατά της Goalbet

H ευρωπαϊκή εταιρία διαδικτυακού στοιχηματισμού με την επωνυμία «GLB GmbH» («GOALBET») που είναι αδειοδοτημένος πάροχος της ελληνικής πολιτείας για την παροχή των υπηρεσιών αυτών μέσω διαδικτύου, δέχτηκε το τελευταίο δεκαπενθήμερο έναν πρωτοφανή όγκο συκοφαντικών επιθέσεων σε βάρος της. Mέσω του ιστότοπου “praktores.com” αναρτήθηκαν επανειλημμένα φανταστικά δημοσιεύματα, τα οποία προσέβαλλαν με τους πιο ανοίκειους χαρακτηρισμούς και επινοήσεις τη δραστηριότητα και τη φήμη της εταιρίας μας.

Η εταιρία στοιχήματος Goalbet, σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του νόμου περί τύπου, κάλεσε με επίδοση εξώδικης διαμαρτυρίας – πρόσκλησης – δήλωσής της την 15.2.2016, τόσο τον διαχειριστή της παραπάνω ιστοσελίδας, όσο και τον συντάκτη των δυσφημιστικών και κατασκευασμένων κειμένων, να αποκαταστήσουν την πραγματικότητα εντός της νόμιμης προθεσμίας. Μετά την παραπάνω ενέργεια, τα δημοσιεύματα αποσύρθηκαν.

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet αναμένει την αποκατάσταση της αλήθειας. Σε περίπτωση που αυτό δεν πραγματοποιηθεί ή δεν πραγματοποιηθεί με τον προσήκοντα τρόπο, έχει επιφυλαχθεί για την άσκηση των νομίμων δικαιωμάτων της ενώπιον των αρμοδίων αστικών και ποινικών δικαστηρίων της χώρας. Είναι άλλωστε αυτονόητο ότι η ελευθερία που παρέχει το διαδίκτυο δεν μπορεί να μετατρέπεται από οποιονδήποτε έχει πρόσβαση σε αυτό σε ασυδοσία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.