Επεκτείνεται στις ΗΠΑ η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power BetFair

H αμερικανική θυγατρική της εταιρίας στοιχημάτων Paddy Power BetFair, η BetFair US, σύναψε συμφωνία συνεργασίας με ιπποδρόμια των Πολιτειών της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ, προκειμένου να προσφέρει νόμιμα υπηρεσίες στοιχηματισμού, εν όψει της νομιμοποίησης του στοιχήματος. Μέσω της συμφωνίας, η BetFair US θα μπορεί να προσφέρει διαφορετικές υπηρεσίες στοιχηματισμού στους επισκέπτες των ιπποδρομιών, μόλις οι σχετικοί νόμοι τεθούν σε ισχύ.

Θυμίζουμε ότι ο ομοσπονδιακός νόμος PASPA των ΗΠΑ έχει πλέον καταργηθεί και οι δύο Πολιτείες είναι από τις πρώτες που ετοίμασαν νόμους για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος εντός των συνόρων τους. Σύντομα, λοιπόν, οι νόμοι θα τεθούν σε ισχύ και η Paddy Power BetFair θα επεκτείνει ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητές της στην αμερικανική αγορά.

 

Συνεργασίες με κορυφαία ιπποδρόμια

Ακόμη και με νόμιμο online στοίχημα, βέβαια, οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ θα μπορούν να στοιχηματίζουν μόνο στις κατάλληλες εγκαταστάσεις. Και για αυτό το λόγο ήταν απαραίτητη η συνεργασία της BetFair US με τα αμερικανικά ιπποδρόμια. Η συμφωνία αφορά στα ιπποδρομία Meadowlands και Tioga Downs και εκεί οι παίχτες θα μπορούν να τοποθετούν επίγεια, online και mobile στοιχήματα.

 

“Κορυφαίες εγκαταστάσεις και κορυφαίες υπηρεσίες”

Σχολιάζοντας τη συμφωνία με τα ιπποδρόμια, ο CEO της BetFair US, Kip Levin, δήλωσε: “Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τα ιπποδρόμια στη Νέα Υόρκη και στο Νιου Τζέρσεϋ. Το ιπποδρόμιο Meadowlands έχει την προοπτική να μετατραπεί σε ένα από τα καλύτερα – αν όχι το καλύτερο – σημεία στοιχηματισμού στις ΗΠΑ. Συνδυάζοντας τις μοναδικές εγκαταστάσεις του ιπποδρομίου με τις κορυφαίες στοιχηματικές υπηρεσίες που χαρακτηρίζουν σε παγκόσμια κλίμακα της Paddy Power BetFair, θα μπορέσουμε να φέρουμε μια απαράμιλλη εμπειρία στοιχηματισμού στους παίχτες που βρίσκονται στις βορειοανατολικές ΗΠΑ”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.