Ψηφίζουν για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος οι κάτοικοι του New Hampshire

Οι περισσότερες Πολιτείες των ΗΠΑ έχουν εξετάσει το ενδεχόμενο να νομιμοποιήσουν το στοίχημα (online και επίγειο), από τη στιγμή που το Ανώτατο Δικαστήριο κατάργησε το νόμο PASPA, το περσινό καλοκαίρι. Στη λίστα αυτών των Πολιτειών συγκαταλέγεται πλέον και το New Hampshire. Οι αρμόδιοι έχουν ήδη ετοιμάσει ένα νόμο, που θα νομιμοποιεί το στοίχημα σε 9 πόλεις της Πολιτείας, και κάλεσαν τους ψηφοφόρους να εκφράσουν τη γνώμη τους, μέσω ενός δημοψηφίσματος.

Το δημοψήφισμα, μάλιστα, διεξήχθη στις 5 Νοεμβρίου, με αποτέλεσμα η τύχη του στοιχήματος στην Πολιτεία να κριθεί πολύ σύντομα.

 

Τι περιλαμβάνει ο προτεινόμενος νόμος;

Σύμφωνα με το νόμο που θα απελευθερώσει (εφόσον εγκριθεί) την αγορά στοιχήματος στο New Hampshire, τα τυχερά παιχνίδια θα νομιμοποιηθούν σε 9 πόλεις της Πολιτείας: τις Berlin, Claremont, Concord, Dover, Laconia, Manchester, Nashua, Rochester και Somersworth. Σε αυτές τις πόλεις, άλλωστε, βρίσκονται νόμιμα επίγεια καζίνο και ιπποδρόμια, τα οποία θα μπορούν να συνεργαστούν με εταιρείες στοιχήματος και να προσφέρουν υπηρεσίες στοιχηματισμού – κάτι που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση σε κάθε Πολιτεία που έχει νομιμοποιήσει το στοίχημα.

Οι πολίτες του New Hampshire, μάλιστα, έχουν λάβει τις τελευταίες ημέρες κάθε απαραίτητη πληροφορία, αφού η δημόσια εταιρεία New Hampshire Lottery ξεκίνησε μια εκτεταμένη καμπάνια πληροφόρησης, σε συνεργασία με τις δημοτικές Αρχές κάθε πόλης.

Θυμίζουμε, τέλος, ότι ο κυβερνήτης του New Hampshire, Chris Sununu, υπέγραψε τον περασμένο Ιούλιο το νόμο που μπορεί να νομιμοποιήσει το στοίχημα στην Πολιτεία. Ο συγκεκριμένος νόμος προβλέπει τη δημιουργία έως και 10 επιχειρήσεων επίγειου στοιχήματος και έως και 5 ιστοσελίδων online στοιχήματος στην Πολιτεία.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.