Προσφυγή κατά της Κύπρου από εταιρείες online στοιχήματος

Πέντε από τις εφτά online στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο προχώρησαν σε προσφυγή κατά της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων και κατ’ επέκταση της Κυπριακής Δημοκρατίας, κατηγορώντας τις για παράβλεψη της διαδικασίας έκδοσης κανονισμών παραχώρησης αδειών.

 

Οι πέντε εταιρείες (Royal Highgate, Bet on Alfa, Meridianbet, Megabetplus και Cybet Cyprus) κατηγορούν την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων ότι αρνείται να συμμορφωθεί με τον σχετικό νόμο και να εκδόσει κανονισμούς, σχετικά με την έκδοση και την εφαρμογή διαδικασίας αίτησης για εξασφάλιση άδειας νόμιμης δραστηριοποίησης στην Κύπρο. Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, οι υπεύθυνοι υπόσχονται πως θα προχωρήσουν στη διαδικασία έκδοσης αδειών από το 2012 – ωστόσο, τίποτε δεν έχει συμβεί έως σήμερα. Σε κάθε προσπάθειά τους να αιτηθούν μια τέτοια άδεια, μάλιστα, οι εταιρείες προσέκρουσαν σε τείχος.

 

Στην προσφυγή των εταιρειών στοιχήματος, τέλος προστίθεται: «Η συνεχιζόμενη απραξία και/ή καθυστέρηση και/ή παράλειψη των καθ’ ων η αίτηση να ασκήσουν τις υποχρεώσεις που τους παρέχει ο νόμος και/ή να συμμορφωθούν με τις υποχρεώσεις που πηγάζουν εκ του νόμου ζημίωσε και/ή ζημιώνει τους αιτητές».



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.