Νέες καθυστερήσεις για το άνοιγμα της ολλανδικής αγοράς online τυχερών παιχνιδιών

Ο νόμος που θα ρυθμίζει την αγορά online τυχερών παιχνιδιών της Ολλανδίας και που θα επιτρέψει επιτέλους τη νόμιμη λειτουργία στοιχηματικών ιστοσελίδων και online καζίνο έχει να αντιμετωπίσει νέες καθυστερήσεις, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση του υπουργού Δικαιοσύνης της χώρας. Σύμφωνα με τον υπουργό Sander Dekker, ο νόμος θα τεθεί επίσημα σε ισχύ την 1η Απριλίου του 2021, το οποίο σημαίνει ότι το ντεμπούτο της αγοράς θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου του 2021.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο νόμος για τη νομιμοποίηση των online τυχερών παιχνιδιών στην Ολλανδία έχει να αντιμετωπίσει καθυστερήσεις. Οι αρμόδιοι ανακοινώνουν συνεχώς νέες ημερομηνίες, καθώς έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα που προκύπτουν από τις νομικές διαδικασίες, αλλά και τις συνέπειες της πανδημίας.

 

Το νέο χρονοδιάγραμμα για τη νομιμοποίηση των online τυχερών παιχνιδιών

Σύμφωνα με τον αρμόδιο υπουργό, ο νόμος θα καθυστερήσει έναν ακόμα μήνα, προκειμένου να τεθεί σε λειτουργία. Τα προηγούμενα σχέδια της κυβέρνησης είχαν θέσει ως ημερομηνία ισχύος του νόμου την 1η Μαρτίου, αλλά τώρα κάνουν λόγο για την 1η Απριλίου. Αντίστοιχα, το ντεμπούτο της αγοράς θα καθυστερήσει επίσης ένα μήνα, από την 1η Σεπτεμβρίου στην 1η Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τον υπουργό, η νέα καθυστέρηση είναι απαραίτητη, ώστε να ολοκληρωθούν με προσοχή όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και η νέα αγορά να είναι προστατευμένη από κάθε κίνδυνο.

Η νέα καθυστέρηση έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες. Αρχικά, ο εν λόγω νόμος είχε προγραμματιστεί να τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουλίου του 2020, με την αγορά να κάνει το ντεμπούτο της την 1η Ιανουαρίου του 2021. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να μεταφέρουν την ημερομηνία ισχύος του νόμου κατά 6 μήνες, γεγονός που σήμαινε ότι το ντεμπούτο της αγοράς θα πραγματοποιούταν την 1η Ιουλίου του 2021. Μία ακόμα καθυστέρηση οφειλόταν στα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία και οι αρμόδιοι αποφάσισαν να μεταφέρουν την ημερομηνία ισχύος του νόμου την 1η Μαρτίου του 2021 και το ντεμπούτο της αγοράς την 1η Σεπτεμβρίου. Τέλος, αποφασίστηκε μια ακόμα καθυστέρηση, αυτή τη φορά μόλις ενός μηνός.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.