Εντείνονται οι έλεγχοι της Ε.Ε.Ε.Π. για τον παράνομο στοιχηματισμό στο Μουντιάλ

Η διεξαγωγή του Μουντιάλ σημαίνει ότι τα στοιχήματα που τοποθετούνται, ειδικά στο διαδίκτυο, έχουν σημειώσει τεράστια έξαρση – άλλωστε, πρόκειται για τη δημοφιλέστερη διοργάνωση της χρονιάς και σε ένα άθλημα που κυριαρχεί στο στοίχημα. Μαζί με τα νόμιμα στοιχήματα, όμως, αυξάνονται σημαντικά και τα παράνομα, σε ιστοσελίδες που δέχονται Έλληνες παίχτες χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη άδεια νόμιμης λειτουργίας.

Αυτά ακριβώς τα φαινόμενα είναι αποφασισμένη να περιορίσει η Ε.Ε.Ε.Π. (Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων), αξιοποιώντας κάθε εργαλείο που έχει στη διάθεσή της. Οι έλεγχοι των αρμοδίων έχουν ενταθεί σε μεγάλο βαθμό, πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, και αυτό φαίνεται και από την προσθήκη περισσότερων από 500 παράνομων ιστοσελίδων στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π.

 

Ε.Ε.Ε.Π. κατά παράνομου στοιχηματισμού στο Μουντιάλ

Αναλυτικότερα, πριν μερικές ημέρες, η Ε.Ε.Ε.Π. ανακοίνωσε την 22η αναθεωρημένη μαύρη λίστα της, στην οποία προστέθηκαν 578 νέες ιστοσελίδες. Πλέον, στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π. βρίσκονται 1.625 ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνταν παράνομα στη χώρα μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ε.Ε.Ε.Π., μάλιστα, δεν ήταν μόνο η πρόθεση των αρμοδίων να περιορίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον παράνομο στοιχηματισμό κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Στις διαδικασίες των ελέγχων αξιοποιήθηκε η τεχνογνωσία των ειδικών και πραγματοποιήθηκαν συντονισμένες προσπάθειες, προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την Ε.Ε.Ε.Π., τέλος, οι προσπάθειές της για την καταπολέμηση του παράνομου στοιχηματισμού θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε μια ακόμη αναθεώρηση της μαύρης λίστας, με ακόμη περισσότερες προσθήκες.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.