Μία υπογραφή απομένει για το νόμιμο στοίχημα στη Nebraska

Η Πολιτεία της Nebraska βρίσκεται ένα βήμα πριν τη νομιμοποίηση του στοιχήματος, καθώς το σχετικό νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από τη Γερουσία και πλέον απομένει μόνο η υπογραφή του κυβερνήτη Pete Ricketts, προκειμένου να γίνει νόμος και να οδηγήσει στο ντεμπούτο της αγοράς. Η νομιμοποίηση του στοιχήματος, μάλιστα, θα πραγματοποιηθεί άμεσα και όχι σε τρεις μήνες (όπως συμβαίνει συνήθως στις ΗΠΑ), αφού το νομοσχέδιο είχε χαρακτήρα κατεπείγοντος.

Το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, τέλος, κατατέθηκε στα τέλη Ιανουαρίου, αντικαθιστώντας ένα προηγούμενο. Και τα δύο ήταν όμοια, όσον αφορά στα όσα προέβλεπαν για τη λειτουργία της αγοράς στοιχήματος, με μία μόνο διαφορά: το νέο νομοσχέδιο απαγορεύει τον στοιχηματισμό στα κολεγιακά αθλήματα της Πολιτείας.

 

Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο της Nebraska;

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο 561, το οποίο αναμένεται σύντομα να γίνει νόμος, το στοίχημα είναι νόμιμο στα αδειοδοτημένα ιπποδρόμια της Πολιτείας. Οι στοιχηματικές εταιρείες που θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη Nebraska θα πρέπει να συνεργαστούν με κάποιο ιπποδρόμιο και να αποκτήσουν από κοινού την απαραίτητη άδεια και να πληρώσουν το σχετικό τίμημα.

Το στοίχημα, από την άλλη, θα είναι διαθέσιμο μόνον σε όσους έχουν κλείσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, ενώ θα επιτρέπεται σε όλα τα αθλήματα, πλην των κολεγιακών αγώνων της Πολιτείας. Κάθε στοιχηματική που θα παραβιάζει τους νόμους, τέλος, θα καλείται άμεσα να πληρώσει ένα πρόστιμο 5.000 δολαρίων, ενώ θα έχει να αντιμετωπίσει και αυστηρότερες ποινές, σε περίπτωση συνεχόμενων ή μεγαλύτερων παραβάσεων.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.