Υπό την “προστασία” της Sportradar το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο

Η εταιρεία Sportradar, η οποία ειδικεύεται στην παρακολούθηση αγώνων ποδοσφαίρου και άλλων αθλημάτων, με σκοπό να εντοπίζει και να αποτρέπει στοιχηματικές απάτες υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τις ποδοσφαιρικές Αρχές της Βραζιλίας, προκειμένου να θωρακίσουν το ποδόσφαιρο της χώρας.

Η συνεργασία αφορά στην αρμόδια Αρχή Confederação Brasileira de Futebol (CBF) και τη Sportradar και στο πλαίσιό της θα αξιοποιηθούν τα τεχνολογικά μέσα και η τεχνογνωσία της ιδιωτικής εταιρείας, προκειμένου να αντιμετωπίζονται φαινόμενα στοιχηματικής απάτης στο χώρο.

 

Οι λεπτομέρειες της συνεργασίας

Αναλυτικότερα, η CBF θα λανσάρει το ειδικό σύστημα εντοπισμού απάτης της Sportradar, προκειμένου να ελέγχει όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες που πραγματοποιούνται υπό την εποπτεία της. Στόχος, φυσικά, είναι να εντοπίζονται περίεργα αποτελέσματα και στοιχήματα που ενδεχομένως κρύβουν από πίσω στοιχηματικές απάτες.

Παράλληλα, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας έχει ήδη δημιουργήσει ένα νέο τμήμα, που σκοπό έχει να εξετάζει ανά πάσα στιγμή την αξιοπιστία του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου. Το τμήμα αυτό λειτουργεί υπό την καθοδήγηση της Sportradar.

Tέλος, η νέα συμφωνία αφορά κατά κύριο λόγο στις μικρότερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της Βραζιλίας (Serie C και D), καθώς οι δύο κορυφαίες (A και B) ήδη βρίσκονται υπό επιτήρηση, σε συνεργασία με άλλους φορείς.

 

“Δεσμευόμαστε στην αξιοπιστία κάθε διοργάνωσης”

Ο πρόεδρος της CBF, Marco Polo Del Nero, δήλωσε για τη νέα συνεργασία: “Δεσμευόμαστε στην αξιοπιστία κάθε διοργάνωσης και προστατεύουμε όλους τους αγώνες από κάθε είδους παρεμβάσεις. Η αγορά στοιχήματος αναπτύσσεται και πρέπει να εξασφαλίσουμε πως οι διοργανώσεις μας δε θα πληγούν από αήθεις επιθέσεις στην αξιοπιστία τους. Αναζητούσαμε έναν κορυφαίο συνεργάτη από τη διεθνή αγορά, που θα είχε αναγνωριστεί για τη δουλειά του και θα είχε μια σφαιρική εικόνα για το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που συνεργαζόμαστε με την Sportradar”.

Ο διευθυντής του τομέα υπηρεσιών αξιοπιστίας της Sportradar, Andreaw Krannich, δήλωσε με τη σειρά του: “Έχουμε ξοδέψει πολλή ενέργεια, χτίζοντας τη φήμη μας στη Βόρεια και Νότια Αμερική και είναι τόσο ικανοποιητικό που βλέπουμε τις προσπάθειές μας να καρποφορούν. Η Βραζιλία είναι τόσο σημαντική στον παγκόσμιο χάρτη ποδοσφαίρου – η αγαπημένη πατρίδα για τις παλιές δόξες και τις μελλοντικές συγκινήσεις του ποδοσφαίρου. Η συνεργασία μας με την CBF αποτελεί μια περήφανη στιγμή για εμάς και μας εμπνέει να συνεχίσουμε να χτίζουμε τη φήμη μας και να εργαζόμαστε σκληρά, ώστε να προστατεύουμε το ποδόσφαιρο και κάθε άλλο άθλημα ανά τον κόσμο”.

H Sportradar συνεργάζεται επίσης και με τις γαλλικές αρχές για την πάταξη των ύποπτων φαινομένων στον αθλητισμό.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.