Στην τελική ευθεία η νομιμοποίηση του στοιχήματος στην Ουκρανία

Μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, οι βουλευτές της Ουκρανίας επιστρέφουν στις θέσεις τους, με μία από τις προτεραιότητές τους να αποτελεί το νομοσχέδιο που θα νομιμοποιήσει το στοίχημα και τα υπόλοιπα τυχερά παιχνίδια στη χώρα. Οι Ουκρανοί, αλλά και οι εταιρείες στοιχήματος που θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα στη χώρα, περιμένουν πώς και πώς τη νομιμοποίηση των τυχερών παιχνιδιών, αλλά ο δρόμος προς αυτή αναμένεται να είναι δύσκολος.

Άλλωστε, μπορεί οι Ουκρανοί βουλευτές να συμφωνούν για τη νομιμοποίηση των τυχερών παιχνιδιών, αλλά ακόμη δεν έχουν καταφέρει να καταλήξουν σε ένα νομοσχέδιο που να ορίζει τον τρόπο λειτουργίας της νέας αγοράς. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν παρουσιαστεί και απορριφθεί εφτά νομοσχέδια έως σήμερα, ενώ αναμένεται και ένα όγδοο μέσα στον Ιανουάριο.

 

Έλλειψη συμφωνίας για τη λειτουργία της αγοράς

Το νέο νομοσχέδιο που θα ψηφιστεί από τους Ουκρανούς βουλευτές αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στον Ιανουάριο. Πρόκειται για το όγδοο κατά σειρά νομοσχέδιο που θα επιχειρήσει να θέσει τις βάσεις για τη νομιμοποίηση του στοιχήματος και των υπόλοιπων τυχερών παιχνιδιών στη χώρα, κάτι που περιμένουν εναγωνίως πολλές στοιχηματικές εταιρείες που θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους νόμιμα στους Ουκρανούς, μετά από μια απαγόρευση που διήρκεσε 10 ολόκληρα χρόνια.

Οι εταιρείες στοιχήματος, όμως, δεν ανησυχούν μόνο για τις καθυστερήσεις που φέρνουν οι διαφωνίες των Ουκρανών βουλευτών, αλλά και για το γεγονός ότι κάθε νέο νομοσχέδιο μοιάζει λιγότερο φιλελεύθερο από το προηγούμενο. Άλλωστε, τα περισσότερα από τα προηγούμενα νομοσχέδια φαίνεται πως απορρίφθηκαν, εξαιτίας των ελάχιστων περιορισμών που έθεταν στη λειτουργία της αγοράς.

Το νεότερο νομοσχέδιο, από την άλλη, δεν αναμένεται να αλλάξει πολλά στους βασικούς τομείς λειτουργίας της αγοράς. Αναμένεται, όμως, να έχει νέους περιορισμούς, όπως για παράδειγμα, στον αριθμό των αδειών που θα παραχωρηθούν. Και, ενώ οι εταιρείες στοιχήματος είναι σίγουρες για το ότι το στοίχημα θα νομιμοποιηθεί τελικά στην Ουκρανία, φοβούνται για το ποιοι περιορισμοί θα συνοδεύουν τελικά το νομοσχέδιο που θα περάσει με την πλειοψηφία του Κοινοβουλίου.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη