Απορρίφθηκε η αίτηση των στοιχηματικών πρακτορείων για αναβολή του Grand National

Η αγγλική κυβέρνηση ανακοίνωσε πριν μερικές ότι, εκτός απροόπτου, τα στοιχηματικά πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο θα μπορέσουν να ανοίξουν ξανά τις πύλες τους στις 12 Απριλίου και οι υπεύθυνοι των εταιρειών στοιχήματος έσπευσαν αμέσως να βρουν μια ευκαιρία να αυξήσουν τα έσοδα των πρώτων ημερών επαναλειτουργίας. Μία από τις λύσεις που προτάθηκαν ήταν να αναβληθεί για μερικές ημέρες ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ ιπποδρομιών της χώρας, το Grand National, το οποίο είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στις 10 Απριλίου.

Οι στοιχηματικές εταιρείες και οι εκπρόσωποί τους κατέθεσαν την πρότασή τους στους αρμόδιους και εξετάστηκε το ενδεχόμενο αναβολής του φεστιβάλ. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του ιπποδρομίου, στο οποίο θα διεξαχθεί το Grand National, απέρριψαν την πρόταση αναβολής.

 

Χωρίς το Grand National η επιστροφή των πρακτορείων στοιχήματος

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του ιπποδρομίου του Aintree, στο οποίο θα διεξαχθεί το φεστιβάλ που περίμεναν πώς και πώς πολλά στοιχηματικά πρακτορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, η αναβολή της διεξαγωγής του δεν είναι δυνατή. Άλλωστε, μια τέτοια διαδικασία θα προκαλούσε μεγάλα προβλήματα στο πρόγραμμα των ιπποδρομιών και οι υπεύθυνοι βασίζονται στο γεγονός ότι (όπως και τους περισσότερους μήνες), παρόλο που η κυβέρνηση ανακοίνωσε το άνοιγμα των πρακτορείων στοιχήματος στις 12 Απριλίου, τίποτε δεν είναι σίγουρο και κανείς δε γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί έως τότε. Για αυτό το λόγο, οι διοργανωτές αποφάσισαν να μη ρισκάρουν, αλλάζοντας την ημερομηνία του φεστιβάλ.

Οι εταιρείες στοιχήματος, πάντως, ήλπιζαν ότι θα μπορούσαν να πετύχουν μια αναβολή μερικών ημερών, ώστε να ξεκινήσουν την επιστροφή τους στην κανονικότητα με ένα μεγάλο στοιχηματικό γεγονός, το οποίο θα τους απέφερε αυξημένα έσοδα. Παράλληλα, στις προτάσεις που κατέθεσαν προς τους υπεύθυνους, τόνιζαν ότι και οι αγγλικές ιπποδρομίες θα ωφεληθούν από την αναβολή, χάρη στο γεγονός ότι τα αυξημένα έσοδα των πρακτορείων θα απέφεραν αυξημένη προμήθεια στο άθλημα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.