“Παγώνει” η αδειοδότηση τυχερών παιχνιδιών στη Μαδρίτη

Το ΔΣ της Μαδρίτης ακολούθησε το παράδειγμα της Βαρκελώνης και ανακοίνωσε πως η διαδικασία αδειοδότησης νέων επιχειρήσεων ή καταστημάτων με τυχερά παιχνίδια “παγώνει”, έως ότου η κυβέρνηση της Ισπανίας θέσει σε ισχύ το νέο νόμο περί τυχερών παιχνιδιών. Αυτή η απόφαση σημαίνει ότι έως τότε δε θα μπορεί να ανοίξει ή να επεκταθεί κανένα κατάστημα με τυχερά παιχνίδια, που ανήκει στη δικαιοδοσία της ισπανικής πρωτεύουσας.

Κάτι αντίστοιχο είχε αποφασίσει πριν ένα μήνα και το ΔΣ της Βαρκελώνης. Η πρωτεύουσα της Καταλονίας δεν επιτρέπει προσωρινά το άνοιγμα νέων επιχειρήσεων με τυχερά παιχνίδια.

 

Στον πάγο η αγορά τυχερών παιχνιδιών της Μαδρίτης

Η αρμόδιοι έχουν αποδειχθεί και στο παρελθόν αφιλόξενοι ως προς τις επιχειρήσεις τυχερών παιχνιδιών στη Μαδρίτη, αφού οι υπεύθυνοι καλούνται να αντιμετωπίσουν αρκετούς περιορισμούς, με σκοπό την προστασία των κατοίκων. Το περασμένο καλοκαίρι, άλλωστε, αποφασίστηκε να αλλάξει ριζικά το σύστημα ταυτοποίησης της ηλικίας των παιχτών, με νέες και κοστοβόρες μεθόδους χρήσης ταυτότητας. Παράλληλα, το περιφερειακό κανάλι TeleMadrid αναγκάστηκε πρόσφατα να βάλει τέλος σε κάθε διαφήμιση στοιχηματικών προϊόντων και άλλων τυχερών παιχνιδιών.

 

Ενίσχυση του τομέα Υγείας για τον εθισμό στον τζόγο

Παράλληλα, το ΔΣ της Μαδρίτης ανακοίνωσε την ενίσχυση των προσπαθειών του στον τομέα Υγείας, που περιλαμβάνει και την αντιμετώπιση προβλημάτων εθισμού στον τζόγο. Η Μαδρίτη θα αποκτήσει την πρώτη δομή αντιμετώπισης προβλημάτων εθισμού στον τζόγο. Η συγκεκριμένη θα εδρεύει στη Μαδρίτη και θα δέχεται άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στον τζόγο ή μέλη της οικογένειάς τους, προκειμένου να τους βοηθήσουν.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.