Όρια στα χαμένα χρήματα των τυχερών παιχνιδιών επέβαλε η Φινλανδία

Το υπουργείο εσωτερικών της Φινλανδίας ανακοίνωσε μια νέα σειρά από περιορισμούς για τα τυχερά παιχνίδια και ανάμεσά τους ξεχωρίζει αυτό που επιβάλει μια σειρά από ανώτατα όρια στα χρήματα που μπορούν να χάσουν οι παίχτες, κατά τη διάρκεια μίας ημέρας ή ενός μήνα.

Τα εν λόγω όρια αφορούν μόνο στα online τυχερά παιχνίδια, αφού οι επίγειες επιχειρήσεις έχουν κλείσει τις πύλες τους, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωναϊού. Επιπλέον, αφορούν μόνο στα παιχνίδια που προσφέρει η Veikkaus, η εταιρεία που κατέχει το μονοπώλιο στα επίγεια και online τυχερά παιχνίδια.

 

Τα νέα όρια στη Φινλανδία

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, οι παίχτες που παίζουν στα τυχερά παιχνίδια του online καζίνο της Veikkaus θα έχουν να αντιμετωπίσουν νέα όρια, τα οποία αφορούν στα χρήματα που θα μπορούν να χάσουν. Τέτοια όρια ισχύουν και σήμερα, αλλά είναι υψηλότερα. Πλέον, αυτά θα μειωθούν τουλάχιστον στο μισό.

Για παράδειγμα, το μηνιαίο όριο για το πόσα χρήματα θα μπορεί κάποιος να χάσει μειώνεται πλέον στα 500 ευρώ, από τα 2.000 ευρώ που ίσχυε έως τώρα. Αντίστοιχα, το ημερήσιο όριο μειώνεται επίσης στα 500 ευρώ, από τα 1.000 ευρώ που ίσχυε έως τώρα. Τα όρια αυτά ισχύουν στα online φρουτάκια, στο online bingo, στα παιχνίδια άμεσης νίκης και στα επιτραπέζια παιχνίδια (ρουλέτα, μπλακτζάκ κ.ά.). Μόνη εξαίρεση αποτελεί το online πόκερ. Τα νέα όρια, τέλος, θα ξεκινήσουν να ισχύουν την 1η Μαΐου και θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο λόγος για αυτά τα όρια, φυσικά, είναι το γεγονός ότι οι Φινλανδοί είναι αναγκασμένοι να παραμένουν στα σπίτια τους, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωναϊού. Πρόκειται για έκτακτα μέτρα που απαιτούν οι έκτακτες καταστάσεις που ζούμε, όπως δήλωσαν οι αρμόδιοι. Όσο για τη Veikkaus, αυτή έχει ξεκινήσει την προσαρμογή του λογισμικού της στα νέα όρια και προετοιμάζεται για νέα μείωση των εσόδων της, τα οποία έχουν ήδη μειωθεί κατά 40,6% από τις 13 Μαρτίου.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.